تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
اتفاقی عجیب در جنوب کشور

تصمیمات سلیقه‌ای؛ تمام کنسرت‌های بوشهر لغو شد!

در حالی که داستان بحث‌برانگیز لغو و کارشکنی در کنسرت علیرضا قربانی در اصفهان هنوز در یادها باقی مانده، حالا از بوشهر خبر می‌رسد که اداره اماکن در دو نامه عجیب به فاصله یک روز، ابتدا اجازه برگزاری کنسرت‌های فروردین ماه را صادر و بلافاصله همه کنسرت‌ها را در بوشهر لغو کرده است!

کد خبر: ۱۶۴۰۵۹
۱۸:۳۲ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳

تمام کنسرت‌های بوشهر لغو شد!

دیدارنیوز: اداره اماکن استان بوشهر در دو نامه عجیب به فاصله یک روز، ابتدا اجازه برگزاری کنسرت‌های فروردین ماه این استان را صادر و بلافاصله در اقدامی عجیب، همه کنسرت‌ها را در بوشهر لغو کرد.

به نقل از دیده‌بان ایران، اداره اماکن استان بوشهر در دو نامه عجیب به فاصله یک روز، ابتدا اجازه برگزاری کنسرت‌های فروردین ماه این استان را صادر و بلافاصله در اقدامی عجیب، همه کنسرت‌ها را در بوشهر لغو کرد. کنسرت آرمان گرشاسبی ۳۰ و ۳۱ فروردین و کنسرت «معین زد» ۵ و ۷ اردیبهشت ماه، با دستور اداره اماکن استان بوشهر لغو شد.

این در شرایطی‌ست که همین اداره در تاریخ ۲۵ فروردین، نامه برگزاری این کنسرت را صادر کرده بود و در کمتر از ۲۴ ساعت، با صدور نامه‌ای دیگر با مُهر «آنی»، برگزاری هر دو کنسرت را خارج از مصلحت دانست!

در ماه‌های اخیر بوشهر یکی از خبرسازترین استان‌های ایران در حوزه موسیقی تبدیل شده است. حواشی برگزاری و لغو فستیوال کوچه و اجرای آن در دوبی یکی از جنجالی‌ترین اخبار اسفند سال قبل بود. پس از دستور صریح وزیر ارشاد مبنی بر برگزاری کنسرت در تمام نقاط ایران بی هیچ مشکل و تصمیمات استانی و غیرقانونی، این استان جنوبی ایران درگیر تصمیماتی سلیقه‌ای شده است. باید منتظر ماند و دید وزارت ارشاد درباره این تصمیم غیرقانونی چه واکنشی خواهد داشت.

منبع: کانال بهمن بابازاده

مطلب مرتبط:

علم‌الهدی و صدیقی، مردم را به روحانیت بی‌اعتماد کرده‌اند

برنامه کنسرت‌های نوروزی در ایران

عذرخواهی وزارت ارشاد به‌دلیل لغو کنسرت قربانی +ویدیو

جنجال یک کنسرت در اصفهان؛ «به قانون عمل کنید»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر