تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بلینکن، وزیر خارجه آمریکا خبر داد

تلاش برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان ایران و اسرائیل

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با محمد علی تمیم، معاون نخست‌وزیر عراق تاکید کرد که «واشینگتن در حال انجام تلاش‌های دیپلماتیک در خاورمیانه و تلاش برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان ایران و اسرائیل است.»

کد خبر: ۱۶۳۹۶۸
۰۹:۱۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳

بلینکن

دیدارنیوز: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، روز دوشنبه تاکید کرد که واشینگتن خواهان آن نیست که درگیری‌ها با ایران تشدید شود، اما به دفاع از اسرائیل پس از حمله‌ای که تهران در پاسخ به هدف گرفتن کنسولگری آن در دمشق انجام داد، ادامه خواهد داد.

به نقل از العربیه، بلینکن در ابتدای دیدار خود با محمد علی تمیم، معاون نخست‌وزیر عراق گفت: «ما خواهان تشدید تنش‌ها نیستیم، اما به دفاع از اسرائیل و حفاظت از نیرو‌های خود در منطقه ادامه خواهیم داد.»

وزیر خارجه ایالات متحده در ادامه تاکید کرد که «واشینگتن در حال انجام تلاش‌های دیپلماتیک در خاورمیانه و تلاش برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان ایران و اسرائیل است.»

او در مورد وضعیت ایران و اسرائیل همچنین گفت: «در ۳۶ ساعت گذشته یک پاسخ دیپلماتیک را هماهنگ کردیم تا از تشدید تنش‌ها جلوگیری کنیم»، وی در ادامه گفت: «قدرت و خردورزی باید دو روی متفاوت از یک سکه باشند.»

بلینکن در این باره افزود: «من با همتایان خود در منطقه (خاورمیانه) از نزدیک در تماس هستم و در ساعات و روز‌های آینده به این کار ادامه خواهیم داد.»

او همچنین تصریح کرد: «به دنبال تشدید تنش‌ها نیستیم، اما به حمایت از توان دفاعی اسرائیل و محافظت از نیرو‌های خود در منطقه ادامه خواهیم داد.»

محمدعلی تمیم، معاون نخست‌وزیر عراق در دیدار با بلینکن، به نوبه خود گفت که عراق از همه طرف‌ها می‌خواهد که در پی تشدید تنش‌های میان ایران و اسرائیل، خویشتن‌داری خود را حفظ کنند.

تمیم در ابتدای نشست کمیته عالی هماهنگی آمریکا و عراق در واشینگتن افزود: «دولت عراق هشدار می‌دهد که تشدید تنش‌ها در منطقه به جنگ گسترده‌تری تبدیل خواهد شد که امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کند.»

معاون نخست‌وزیر عراق ضمن دعوت از همه طرف‌ها برای حفظ خویشتن‌داری از آن‌ها خواست ضمن رعایت قواعد دیپلماتیک به قوانین بین‌المللی احترام بگذارند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها