تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
جلیل رحیمی جهان آبادی اعلام کرد

پاسخ ایران به اسرائیل باید بر پایه صبر و توانمندی لازم باشد

جلیل رحیمی جهان آبادی، عضو کمیسیون امنیت و سیاست‌های خارجی مجلس با بیان اینکه حمله رژیم ددمنش اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق بی پاسخ نخواهد ماند، گفت: قطعا پاسخ ما به حملات متجاوزگرانه رژیم صهیونیستی باید با دقت نظر کامل بر پایه صبر و توانمندی لازم باشد تا اسرائیل حداقل پاسخ متناسبی دریافت کند و بداند در صورت تکرار این حملات هزینه‌ای گزاف برایش خواهد داشت.

کد خبر: ۱۶۳۷۶۰
۱۸:۰۶ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳

پاسخ ایران به اسرائیل باید بر پایه صبر و توانمندی لازم باشد

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امنیت و سیاست‌های خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما باید در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی با دقت، فرصت و با بررسی دقیق رفتار کنیم، گفت: در واقع نباید هیچگونه اقدام یا عملیات شتابزده، احساسی و ضعیف صورت بگیرد، مسئولان ما به این نکته توجه اساسی دارند که پاسخ ما نه تنها باید ایجاد بازدارندگی کند، بلکه منجر به پشیمانی دشمن از رفتار خود شود.

جلیل رحیمی جهان آبادی در گفتگو با خانه ملت، در خصوص فرمایشات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز عید فطر و پاسخ تنبیهی به رژیم صهیونیستی، گفت: حمله رژیم ددمنش صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق بی پاسخ نخواهد ماند؛ در واقع این رژیم غاصب به خاک ایران حمله کرده است و سفارتخانه هر کشوری در سایر بلاد‌ها جزو خاک آن سرزمین محسوب می‌شود.

نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی باید باز دارندگی لازم را داشته باشد، افزود: همانگونه که معظم له در سخنرانی خود عنوان کرده‌اند این پاسخ باید از بازدارندگی لازم و کافی برخوردار باشد یعنی برای این رژیم غاصب هزینه ایجاد کند تا اسرائیل جرات حمله به خاک کشور و مردم ایران را نداشته باشد.

عضو کمیسیون امنیت و سیاست‌های خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باز دارندگی در مسئله‌ای همچون غارتگری رژیم صهیونیستی اساس صلح خواهد بود، یادآور شد: اگر بازدارندگی ایجاد نشود و رفتار متناسبی صورت نگیرد طرف مقابل این مسئله را حمل بر "ضعف" قلمداد خواهد کرد.

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: بر اساس قوانین بین‌المللی به دلیل اینکه به خاک ایران حمله شده و بر پایه ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد حق دفاع مشروع داریم و بنده اعتقاد دارم؛ این حق باید توسط بخش‌های سیاسی، امنیتی و نظامی ما اجرایی شود.

وی با تاکید بر اینکه ما باید در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی با دقت، فرصت و بررسی دقیق رفتار کنیم، افزود: در واقع نباید هیچگونه اقدام یا عملیات شتابزده، احساسی و ضعیف صورت بگیرد، مسئولان ما در شورای امنیت ملی، در بخش‌های نظامی و در رأس آن مقام معظم رهبری که فرمانده کل قوا هستند به این نکته توجه اساسی دارند که پاسخ ما نه تنها باید ایجاد بازدارندگی کند، بلکه منجر به پشیمانی دشمن از رفتار خود شود.

جهان آبادی در پایان خاطرنشان کرد: قطعاً پاسخ ما به حملات متجاوزگرانه رژیم صهیونیستی باید با دقت نظر کامل بر پایه صبر و توانمندی لازم باشد تا رژیم صهیونیستی حداقل پاسخ متناسبی دریافت کند و بداند در صورت تکرار این حملات هزینه‌ای گزاف برایش خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان