تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سپاه و مجازات پشیمان‌کننده برای صهیونیست‌ها

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: پاسخ به مطالبه ملی برای مجازات پشیمان کننده دشمن جنایتکار صهیونیستی به فضل الهی تحقق خواهد یافت.

کد خبر: ۱۶۳۵۱۷
۱۴:۱۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

سپاه و مجازات پشیمان‌کننده برای صهیونیست‌ها

دیدارنیوز: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی از حضور حماسی و دشمن شکن ملت ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس و آئین‌های تشییع و خاکسپاری شهدای جنایت صهیونیستی دمشق قدردانی و تاکید کرد: پاسخ به مطالبه ملی برای مجازات پشیمان کننده دشمن جنایتکار صهیونیستی به فضل الهی تحقق خواهد یافت.

به نقل از رسانه کل سپاه؛ در پی حضور آگاهانه، حماسی و دشمن شکن ملت ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس و آیین‌های تشییع و خاکسپاری پیکر‌های مطهر شهدای جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیام تقدیر و تشکر صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خدای بزرگ را خاضعانه شاکریم که ملت عظیم‌الشأن ایران را در آزمون بزرگ و رخداد درس آموز دیگری سرافراز و سربلند کرد و حضور بصیر، هوشمند، انقلابی و باشکوه آنان را برای فلسطین قهرمان و مردم مظلوم و مقتدر غزه امیدآفرین و پشتوانه عزم، اراده و انگیزه مقدس و مصمم مقاومت برای ابطال رویای دشمن صهیونیستی از تشدید جنایت گری‌های فجیع و وحشیانه و ادامه نسل کشی، محاصره ضد بشری، گرسنگی و قحطی‌سازی برای پایان تاب آوری و تسلیم باریکه غزه قرار داد.

بی تردید اقیانوس پرخروش و بی‌انت‌های ده‌ها میلیون ایرانی شرکت کننده در راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس و تشییع باشکوه پیکر‌های مطهر شهیدان راه قدس "سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی" و" سرلشکر پاسدار محمد هادی حاج رحیمی" و همراهان دلیرشان که همراه با حضور شگفت انگیز مردم مسلمان و غیر مسلمان سایر کشور‌های جهان در لبیک به ندای، ولی امر مسلمین و رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) رقم خورد، جلوه مبارک و مقتدری از "طوفان الاحرار" در تاریخ مبارزات ضد صهیونیستی ثبت کرد و با نشان دادن پیام‌های معنادار و قدرتمند خود در اثبات حقانیت مقاومت فلسطین و مظلومیت مردم غزه و محکومیت جنایات قرون وسطایی رژیم خبیث و سفاک صهیونیستی را پدیدار و مسئله فلسطین را همچنان مسئله اول جهان اسلام و بلکه جوامع غیر اسلامی بیدار شده معرفی کرد.

به ملت قهرمان و انقلابی ایران اطمینان می‌دهیم فرزندان غیور و غیرتمند شما در " سپاه پاسداران انقلاب اسلامی "، به فضل الهی مطالبه ملی در مجازات پشیمان کننده دشمن صهیونیستی و حامیان آن از ارتکاب جنایت ناجوانمردانه تروریستی اخیر در دمشق را تحقق خواهند بخشید.

با گرامیداشت نام و یاد معمار کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار فقید روز جهانی قدس حضرت امام خمینی (ره) و تکریم مقام شامخ شهدای تاریخ ساز مقاومت اسلامی، متواضعانه برابر شور و شعور حماسی و بی بدیل شما ملت مومن، و فهیم سر تعظیم فرود می‌آوریم و با قدردانی و تشکر از حضور آگاهانه و دشمن شکن در این راهپیمایی جاودانه و تشییع ماندگار در تهران، اصفهان، قم، قزوین و بروجرد و اعلام حمایت از میراث داران "شهید سلیمانی" و "شهید زاهدی " در این نهاد انقلابی و مردمی، از درگاه خدای قادر متعال دوام توفیق امام و امت و نجات فلسطین و مردم غزه و آزادی قدس شریف با زوال رژیم جعلی و خبیث صهیونیستی را طلب می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر