تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
از بازار سهام چه خبر؟

ریزش سنگین بورس در ابتدای هفته

بورس تهران امروز شنبه ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۳، روز خوبی را سپری نکرد و با ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل مواجه شد.

کد خبر: ۱۶۳۵۱۴
۱۳:۰۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

ریزش سنگین بورس در ابتدای هفته

دیدارنیوز: بازار سرمایه مطابق پیش بینی‌ها و با توجه به شرایط منطقه، ریزشی ۲۰ هزار واحدی را تجربه کرد.

بازار سهام معاملات روز جاری را با توجه به تحولات و اخبار این روزها، مطابق پیش بینی‌ها منفی آغاز کرد و رفته رفته بر فشار عرضه‌ها افزوده شد؛ بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۲۰ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن با ریزشی ۱۶ هزار واحدی به ارتفاع ۷۴۳ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «وبملت» و «اخابر» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «خاور»، «فزر» و «آریا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «خودرو» و «خگستر» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فزر»، «آردینه» و «خاور» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

گفتنی است دیگر نکته‌ای که در این روز‌ها به چشم می‌خورد سبز پوشی کامل صندوق‌های طلای بورسی است که با توجه به روند رو به رشد نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین قیمت طلای جهانی حجم قابل توجهی از معاملات را به خود اختصاص داده اند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۶ هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز ۶۲ نماد در محدوده مثبت و ۳۹۱ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۸۰ نماد در محدوده مثبت و ۲۶۱ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر