تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
وزارت بهداشت غزه گزارش داد

عقب‌نشینی اسرائیل از مجتمع پزشکی «الشفا»

در بحبوحه جنگ خونین اسرائیل علیه حماس در غزه، وزارت بهداشت غزه گزارش داد که ارتش اسرائیل از مجتمع پزشکی که شامل بیمارستان «الشفا» در نوار غزه است، عقب‌نشینی کرده است.

کد خبر: ۱۶۳۳۶۹
۱۲:۲۲ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۳

عقب‌نشینی اسرائیل از مجتمع پزشکی «الشفا»

دیدارنیوز: وزارت بهداشت غزه، روز دوشنبه ۱۳ فروردین گزارش داد که ارتش اسرائیل از مجتمع پزشکی که شامل بیمارستان «الشفا» در نوار غزه است، عقب‌نشینی کرد.

به نقل از العربیه، این عقب‌نشینی چند روز پس از آغاز یک عملیات نظامی گسترده که به ویرانی کامل بیمارستان منتهی شد، صورت می‌گیرد.

این وزارتخانه گفت که ده‌ها جسد از داخل و اطراف مجتمع پزشکی بیرون آمده است.

با این حال، ارتش اسرائیل که تهاجم خود در این مجتمع پزشکی را «دقیق» و با هدف قرار دادن شبه‌نظامیان حماس توصیف کرده است، هنوز هرگونه عقب‌نشینی از این منطقه را تأیید نکرده است.

شبکه تلویزیونی «الاقصی» اعلام کرد که پس از عقب‌نشینی نیرو‌های اسرائیلی، ده‌ها جسد در مجتمع پزشکی «الشفا» و اطراف آن پیدا شده است.

این تلویزیون گزارش داد که خودرو‌های اسرائیلی از مجاورت محوطه به سمت جنوب غربی شهر غزه عقب نشینی کردند.

تلویزیون الاقصی به نقل از منابع امنیتی افزود که خودرو‌های اسرائیلی حین عقب‌نشینی به‌شدت به سوی مناطق اطراف خود شلیک می‌کردند.

طبق گزارش این تلویزیون، کمیته‌های اورژانس این مجتمع به شهروندان هشدار داده‌اند که به دلیل حضور برخی تک تیرانداز‌های اسرائیلی در مجاورت این مجتمع، برای بررسی وضعیت بیمارستان عجله نکنند.

تلویزیون فلسطین نیز اعلام کرد که بخش بزرگی از ساختمان‌های مجتمع پزشکی الشفا در آتش سوخت.

این تلویزیون افزود: «این مجتمع پزشکی کاملاً از کار افتاد و خسارت عمده‌ای به مجموعه و ساختمان‌های اطراف آن وارد شده است».

روزنامه «تایمز اسرائیل» روز دوشنبه گزارش داد که ارتش این کشور از کشته‌شدن یک افسر در نبرد‌های روز گذشته در جنوب نوار غزه خبر داد.

این روزنامه به نقل از منابع اسرائیلی افزود که تعداد کشته‌شدگان ارتش از آغاز عملیات زمینی در نوار غزه به ۲۵۶ افسر و سرباز رسیده است.

از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین شامگاه یکشنبه اعلام کرد، در ادامه بمباران‌های اسرائیل در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته، حداقل ۷۷ فلسطینی کشته شدند.

درگیری‌ها در نوار غزه به ویژه در اطراف تعدادی از بیمارستان‌ها که اکثر آن‌ها از خدمت خارج شده است، همچنان ادامه دارد.

ارتش اسرائیل، نیرو‌های حماس را به مخفی‌شدن در داخل و اطراف این اماکن پزشکی متهم می‌کند.

ارتش اسرائیل مدعی است که از آغاز عملیات خود در ۱۸ مارس، حدود ۲۰۰ تن از اعضای حماس را کشته و سلاح‌های زیادی را ضبط کرده است.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، ۱۰۰ بیمار و ۵۰ تن از کاردر‌های بهداشتی همچنان در مجتمع پزشکی الشفا به سر می‌برند.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل این سازمان در پستی اعلام کرد که از ۱۸ مارس ۲۱ بیمار در بیمارستان الشفا در شمال نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: «این بیمارستان که قبل از شروع جنگ بزرگترین بیمارستان در نوار غزه بود به ازای هر ۱۵ نفر فقط یک بطری آب داشت».

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور