تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
در خاورمیانه چه خبر است

طوفان الاقصی؛ ادعای اسرائیل درباره حمله به اطراف بیمارستان شهدای الاقصی

در صد و هفتاد و هفتمین روز از «طوفان الاقصی» و جنگ میان اسرائیل و حماس، روز دوشنبه ۶ فروردین قطعنامه آتش‌بس فوری پایدار در غزه، در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید، اما اسرائیل بر ادامه جنگ و تجاوز تاکید کرده است.

کد خبر: ۱۶۳۳۲۱
۱۰:۵۲ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۳

طوفان الاقصی؛

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: جنگ خونین حماس و اسرائیل در غزه وارد صد و هفتاد و هفتمین روز خود شد.

جنگ حماس و اسرائیل که از بامداد روز شنبه ۱۵ مهرماه با حمله گروه فلسطینی حماس آغاز شد، خاورمیانه و جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و ارتش بی‌رحم نتانیاهو همچنان در حال کشتار است.

در ادامه خبر‌های جدید از این جنگ ویرانگر و طولانی را می‌خوانید:

ساعت: ۱۹:۲۱/ ادعای اسرائیل درباره حمله به اطراف بیمارستان شهدای الاقصی

ارتش اسرائیل در توجیه حمله به محوطه بیمارستان «شهداء الاقصی» در مرکز نوار غزه مدعی شد «اتاق عملیات» جنبش جهاد اسلامی فلسطین را هدف قرار داده است.

منابع فلسطینی امروز اعلام کردند ارتش اسرائیل چادر‌های خبرنگاران و آوارگان را در اطراف بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه بمباران کردند که به شهادت چندین تن و زخمی شدن ۱۷ تن دیگر منجر شد.

ساعت: ۱۶:۴۸/ پاپ فرانسیس خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد

پاپ فرانسیس در سخنانی خواستار آتش‌بس فوری در غزه و تضمین دسترسی مردم غزه به کمک‌های بشردوستانه شد.

به نقل از ایسنا، «پاپ فرانسیس» رهبر کلیسای کاتولیک در سخنرانی خود به مناسبت عید پاک، بار دیگر خواستار آتش‌بس فوری در غزه و آزادسازی تمامی اسرا شد.

پاپ در این سخنرانی گفت: «من بار دیگر درخواست می‌کنم که دسترسی به کمک‌های بشردوستانه در غزه آزاد شود و خواستار آزادی فوری تمامی افرادی هستم که در هفتم اکتبر گروگان گرفته شدند و همچنین آتش‌بس فوری در نوار غزه.»

وی افزود: «چه‌قدر غم در چشمان کودکان می‌بینیم، کودکانی که در مناطق جنگی خنده را فراموش کرده‌اند. این کودکان با چشمان خود از ما می‌پرسند: چرا؟ چرا این همه مرگ؟ این همه نابودی برای چه؟»

ساعت: ۱۱:۰۲/ رئیس جمهور کوبا خواستار پایان دادن به "نسل کشی" در غزه شد

رئیس‌جمهور کوبا از جامعه بین‌المللی خواسته است تا برای پایان دادن به «نسل‌کشی» در غزه، جایی که حملات اسرائیل از ۷ اکتبر تاکنون بیش از ۳۲ هزار نفر را کشته‌اند، اقدام کنند.

میگل دیاز کانل اواخر روز شنبه با به اشتراک گذاشتن عکسی از پرچم فلسطین بر روی بنای یادبود خوزه مارتی در هاوانا، پایتخت این کشور، گفت که "کوبا خواستار توقف نسل کشی است".

ساعت: ۱۰:۳۹/ انتظار می‌رود مذاکرات آتش بس غزه امروز از سر گرفته شود

به گزارش شبکه تلویزیونی القاهره نیوز مصر، انتظار می‌رود مذاکرات آتش‌بس بین اسرائیل و حماس روز یکشنبه در قاهره از سر گرفته شود تا تلاشی برای توقف جنگ ویرانگر غزه باشد.

طرف‌های متخاصم مذاکرات را با میانجیگری قطر و مصر در مورد تعلیق تهاجم اسرائیل در این منطقه افزایش داده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این مذاکرات حول یک توقف شش هفته‌ای در تجاوز اسرائیل در غزه در ازای پیشنهاد آزادی ۴۰ نفر از میان حدود ۱۳۰ اسیر که هنوز در دست حماس و متحدانش در نوار غزه هستند، باشد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان