تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

نماینده مجلس: فوت تاسف‌بار «پرستو بخشی» بار دیگر زنگ خطر را به صدا درآورد

مرتضی خاتمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در واکنش به مرگ پرستو بخشی، پزشک متخصص گفت: فوت تاسف‌بار پرستو بخشی، بار دیگر زنگ خطر را نسبت به عدم اهتمام لازم نسبت به حفظ و مراقبت از سرمایه‌های انسانی جامعه به صدا درآورد و چنانچه به فکر چاره نباشیم، علاوه بر آینده جامعه پزشکی، سلامت جامعه نیز در معرض خطر جدی قرار خواهد گرفت.

کد خبر: ۱۶۳۲۹۴
۱۸:۰۱ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳

نماینده مجلس:

دیدارنیوز: عضو کمیسیون بهداشت مجلس در واکنش به مرگ نابهنگام خانم دکتر جوان در استان لرستان تاکید کرد که عدم اهتمام لازم نسبت به حفظ و مراقبت از سرمایه‌های انسانی آینده جامعه پزشکی و سلامت جامعه را در معرض خطر قرار می‌دهد بنابراین تدوین و اجرای برنامه مدون و جامع برای نگهداشت نیروی انسانی امری مبرم و ضروری است.

سید مرتضی خاتمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خانه ملت در واکنش به مرگ نابهنگام یک پزشک متخصص متعهد خدمت در استان لرستان، گفت: فوت تاسف بار پرستو بخشی، بار دیگر زنگ خطر را نسبت به عدم اهتمام لازم نسبت به حفظ و مراقبت از سرمایه‌های انسانی جامعه به صدا درآورد و چنانچه به فکر چاره نباشیم، علاوه بر آینده جامعه پزشکی، سلامت جامعه نیز در معرض خطر جدی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: از مسئولان کشوری در سطوح مختلف انتظار می‌رود ضایعه درگذشت این متخصص جوان و نمونه‌های مشابه را به دقت آسیب شناسی و با برنامه ریزی مناسب از وقوع چنین ثلمه هائی در آینده پیشگیری کنند.

نماینده ماهنشان و ایجرود در مجلس یازدهم ادامه داد: پزشکان علاوه بر مشقات و مشکلات ضمن تحصیل که خود نیازمند بحث مفصلی است، در مسیر انجام تعهدات با ناملایمات عدیده دست به گریبانند که شامل مجموعه‌ای از مسائل قانونی، آیین نامه‌ای و سلیقه‌ای است که می‌توان و باید برای آن‌ها تدبیر کرد البته بیش و پیش از موارد قانونی، آیین نامه‌ها و اعمال سلایق، مشکل آفرین هستند.

خاتمی یادآور شد: در حیطه عمل به قانون، اگر اصول نگهداشت و تامین و تکریم نیرو‌های اعزامی و بومی گزینی واقعی اتفاق بیفتد، می‌توان امیدوار شد که در آینده شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم همچنین برای اعزام متعهدین عادی به نقاط دوردست باید حالت اجبار از بین برود؛ با توجه به شناختی که از حوزه تامین و توزیع نیروی انسانی پزشکی وجود دارد، تدوین و اجرای برنامه مدون و جامع برای نگهداشت نیروی انسانی امری مبرم و ضروری است؛ به نحوی که به دور از هرگونه اعمال سلیقه، حضور با نشاط و با انگیزه پزشکان را تامین و تضمین کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: البته در این زمینه از گذشته گام‌هایی برداشته شده، ولی از جامعیت، پشتیبانی و جدیت لازم برخوردار نبوده و یکی از مواردی که باید به جد مورد توجه قرار گیرد نگاه متعهدانه به مشکلات شخصی، خانوادگی، جسمی، روحی و شرایط خاص نیرو‌ها است که متاسفانه رد پای این گونه مشکلات در حوادث این چنینی مشهود است؛ خدمات قانونی و ایفای تعهد به شکلی که در گروه پزشکی حاکم است مختص این گروه از فارغ التحصیلان است و سایر رشته‌ها چنین دورانی را تجربه نمی‌کنند البته در راستای حل مشکل پوشش خدمات بخش دولتی و رفع نیاز‌های آموزشی درمانی حاکمیتی است و حال که چنین است، باید این مهم با رعایت کامل حقوق فارغ التحصیلان مربوط همراه باشد و همان گونه که به افزایش ظرفیت دانشگاه‌ها و تربیت نیرو‌ها تاکید داریم، همزمان از سرمایه‌های انسانی خود به شایستگی محافظت و حمایت کنیم.

این نماینده مجلس ادامه داد: امروزه متاسفانه در مورد این عزیزان عمدتا جنبه اجبار تعهدات، غالب است و حقوق مادی و معنوی متعهدین خدمت، تحت الشعاع واقع شده است بنابراین ناملایماتی همچون دوری از خانواده، بیماری خود و والدین، دوری از همسر و فرزند، عدم تامین مالی، مخاطرات و دشواری مسافت‌های دور و مشکلات اقامت در محل خدمت و ...، پیش می‌آید بنابراین ضروری است در قبال حجم سنگین و سختی خدمات فارغ التحصیلان، تمام برنامه ریزان اعم از مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی، اجزای دست اندرکار دولت و مسئولان ذیربط، مسیر خدمت را هموار و دانشگاه‌ها را برای تحقق این مهم، موظف و مجهز کنند و ناملایمات مذکور را به حداقل برسانند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها