تیتر امروز

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.
صادق لاریجانی ناکام ماند

منتجب‌نیا: به عملکرد دولت رئیسی نمره زیر ۱۰ می‌دهم/ انتخابات ۱۱ اسفند جزو پدیده‌ها بود

رسول منتجب‌نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی با بیان اینکه نمره دولت رئیسی زیر ۱۰ است، گفت: دولت یا شعار‌های دهان پُرکن می‌دهد یا بلوف می‌زند.

کد خبر: ۱۶۳۲۷۲
۱۰:۵۱ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳

منتجب نیا

دیدارنیوز: دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت: مجلس یازدهم ضعیف‌ترین مجلس بعد از انقلاب بود و اعضای مجلس هم در زمینه سلامت، صداقت و خدمتگزاری در رده آخر دوره‌های مجلس قرار دارند. حوادث رخ داده در این مجلس نشان دهنده این است که در این مجلس آنچه حاکم بوده، سودجویی، فرصت طلبی، مال دوستی و رانت خواری و .. بوده است

رسول منتجب نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی، در گفتگوی نوروزی با خبرآنلاین، درباره بدترین اتفاق رخ داده در ۱۴۰۲ گفت: بدترین رویداد، از نظر آثار منفی و نتایج بدی که در بردارد، انتخابات مجلس دوازدهم بوده است. بعد از پیروزی انقلاب ما هیچ دوره‌ای از انتخابات نداشتیم که میزان آراء تا این پایین، این همه حاشیه، حوادث غیر منتظره و غیر مترقبه و چیز‌هایی که برای یک نظام مردم سالار به هیچ وجه پسندیده نیست، داشته باشد؛ بنابراین معتقدم در کنار حوادثی که اتفاق افتاد و بسیار تلخ بود، بدترین آن از نظر آثار منفی، همین انتخابات بوده است.

پیام انتخابات مجلس شورای اسلامی به مسئولان

دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی درباره بهترین اتفاق سال نیز گفت: حوادث متعددی بودند که نمی‌توان حادثه خوب در نظر گرفت، ولی نسبت به حوادث دیگر خوب و مفید بود، از جمله حضور مردم در ۲۲ بهمن. اما می‌توان گفت عدم حضور مردم و مبارزه مدنی مردم با حاکمیت در انتخابات ۱۱ اسفندماه، جزو پدیده‌های ۱۴۰۲ بوده است. مردم علیرغم همه تبلیغات سرسام آور و هزینه‌های عظیمی که مسئولان مربوطه داشتند، با زبان بی زبانی اعتراض، انتقاد و نارضایتی خود را نسبت به مسئولان نظام و عملکرد حکومت ابراز کردند. این خود یک تحول بود.

وی ادامه داد: اگر انتخابات را یک حماسه بدانیم؛ نه از نظر اینکه مردم شرکت کرده، رأی دادند و منتخبان را انتخابات کردند، نه از این جهت منفی است، ولی از این جهت که اکثریت مردم به خصوص در شهر‌های بزرگ که کشش سیاسی زیادی دارند، همین که حضور پیدا نکردند و اعتراض خود را ابراز کردند؛ یک نقطه عطف در تاریخ و یکی از برگ‌های برنده ملت ایران در تاریخ معاصر قلمداد می‌شود.

صادق لاریجانی ناکام ماند

منتجب نیا با بیان اینکه چهره‌های مثبت و موفق کسانی هستند که در صحنه سیاسی حضور نداشتند، تصریح کرد: کسانی چون حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی، مهدی کروبی و میرحسین موسوی و دیگران که حضور چشمگیری نداشتند و کناره گیری کردند جزو همین چهره‌ها هستند. اما کسانی که وارد صحنه شدند و توانستند از آب گل آلود ماهی بگیرند، به زعم خود توفیق پیدا کردند و چهره‌های منفی که نقطه مثبتی در تاریخ شان برای ملت و نظام ایران وجود ندارد، در مجلس و دولت ورود پیدا کردند، این افراد از دید خود خودشان را موفق می‌دانند، ولی از دید ما توفیق آن‌ها یعنی شکست نیرو‌های انقلابی و مردم در ادامه مسیر انقلاب و دموکراسی است.

او ناکام‌ترین چهره‌های سیاسی کشور را کسانی می‌داند که در صحنه حضور فعال داشتند و برای پیروزی خیلی سرمایه گذاری دانست و گفت: صادق لاریجانی ناکام بود و برای انتخابات مجلس خبرگان هم رأی نیاورد. کسی که رئیس مجمع تشخیص نظام است امروز به عنوان یکی ار اعضای خبرگان هم نتوانست رأی مردم را جلب کند.

هیچ دولتی مثل دولت سیزدهم اهل بلوف زدن نبود

منتجب نیا درباره عملکرد دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ گفت: من به عملکرد دولت نمره زیر ۱۰ می‌دهم؛ به دلیل اینکه هم شخصیت اعضا دولت و تخصص و تعهدشان را به هیچ وجه در طراز این ملت نمی‌دانم و هم فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند، علیرغم اینکه بعضی‌ها از نظر حجم و تقویت چه بسا قابل دفاع باشد، ولی از نظر کیفیت و نتیجه به شدت منفی هستند. آثار این اقدامات همین فلاکت اقتصادی است که مردم به آن مبتلا شدند و در سخت‌ترین شرایط اقتصادی و معیشتی به سر می‌برند و این به خاطر ناکارآمدی و نابلدی اعضا دولت است.

وی افزود: از سوی دیگر عدم صداقت و شعار‌های دهن پرکن و خلاف واقع در برنامه‌های آن‌ها موج می‌زند. شاید در هیچ دولتی این همه شعار پیروزی و موفقیت و بلوف زدن را شاهد نبودیم. ولی متاسفانه به رغم شکست دولت در اداره امور مملکت دائما دم از پیروزی می‌زنند و شعار‌های دهان پرکن می‌دهند و مردم همه می‌دانند که این شعار‌ها خلاف واقع است و واقعیت چیز دیگری است.

دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی درباره عملکرد مجلس یازدهم در سالی که به پایان رسید، گفت: مجلس یازدهم ضعیف‌ترین مجلس بعد از انقلاب بود و اعضای مجلس هم در زمینه سلامت، صداقت و خدمتگزاری در رده آخر دوره‌های مجلس قرار دارند. حوادث رخ داده در این مجلس نشان دهنده این است که در این مجلس آنچه حاکم بوده، سودجویی، فرصت طلبی، مال دوستی و رانت خواری و .. بوده است و اگر افرادی در میان نمایندگان با صداقت زندگی کردند، اولا کمیاب بودند و ثانیا نتوانستند اثرگذار باشند. نمونه هایی، چون خودرو‌های شاسی بلند، رانت ها، دخالت در امور اجرایی و مبادله و بده و بستان کردن با دستگاه‌های اجرایی، همه منفی هستند و می‌توان برای این مجلس در نظر گرفت. مجلس یازدهم از لحاظ عملکردش نمره بسیار پایینی را گرفته است و علیرغم اینکه نتوانسته نظر مردم و اولیا الهی را جلب کند، بلکه برای خود در تاریخ صفحه تاریک و منفی را به جای گذاشته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی