تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

هواشناسی؛ از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن اجتناب کنید

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، توصیه کرد که شهروندان از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن اجتناب کنند.

کد خبر: ۱۶۳۲۲۴
۰۹:۱۳ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۳

هواشناسی؛ از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن اجتناب کنید

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور طی روز‌های پنجشنبه و جمعه (٩ و ١٠ فروردین) را تشریح کرد و با توجه به بارش‌های سنگین روز‌های گذشته و بارش برف در قله‌های مرتفع (به ویژه ارتفاعات البرز و زاگرس)، توصیه کرد که شهروندان از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن اجتناب کنند.

صادق ضیائیان، با اشاره به شرایط جوی مناطق کوهستانی کشور طی روز‌های پنجشنبه و جمعه (٩ و ١٠ فروردین)، اظهار کرد: پنجشنبه (۹ فروردین) از ظهر به تدریج فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات و دامنه‌های شرقی زاگرس مرکزی، مناطق مرکزی کشور و گسترش آن به مناطق شرقی و جنوب شرقی، صدور هشدار سطح زرد هواشناسی و بارش‌های رگباری موقتی شدید، رعدوبرق و احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همچنین احتمال بارش برف در ارتفاعات البرز مرکزی و اواخر پنجشنبه در ارتفاعات خراسان شمالی همراه با وزش باد شدید، مه آلودگی و کاهش دید افقی و عمودی وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وضعیت مناطق کوهستانی در روز جمعه نیز بیان کرد: بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق و تگرگ در ارتفاعات شرق و جنوب شرق تداوم دارد و شدت بارش‌ها در جنوب کرمان، شمال سیستان و بلوچستان و ارتفاعات خراسان جنوبی همراه با سیلاب موقتی است. در سایر مناطق کشور نیز وزش باد (گاهی شدید) مهمترین پدیده جوی است.

ضیائیان ادامه داد: با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های فصل بهار همراه با وقوع رعدوبرق، شرایط برای اصابت صاعقه و آسیب ناشی از پدیده رعدوبرق در مناطق ذکرشده وجود دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به بارش‌های سنگین روز‌های گذشته و بارش برف در قله‌های مرتفع (به ویژه ارتفاعات البرز و زاگرس) باید از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن اجتناب شود. همچنین شرایط برای ریزش سنگ و لغزش در مسیر‌های پیمایش وجود دارد. در نیمه شرقی کشور و بخش‌های جنوب شرق نیز با توجه به شدت بارش‌های رگباری، افزایش دبی رودخانه‌ها می‌تواند منجر به سیلابی شدن و طغیان موقتی رودخانه‌های فصلی شود، بنابراین دره‌نوردی و پیمایش در مسیر رودخانه‌های این مناطق مخاطره‌آمیز است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین با اشاره به ارتفاعات شمال تهران توضیح داد: برای امروز (۹ فروردین) ارتفاعات شمال تهران آفتابی به تدریج افزایش سرعت باد و افزایش ابر، اواخر وقت در قله‌های مرتفع بارش پراکنده برف و رگبار موقتی، احتمال رعدوبرق و طی روز جمعه (۱۰ فروردین) هوا غالبا آفتابی و پایدار و گاهی افزایش سرعت باد، پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی