تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پس از انتقادهای شب گذشته مطرح شد

باشگاه استقلال: در کار قلعه‌نویی دخالت نکردیم

باشگاه استقلال تهران پس از اعتراض به عدم دعوت آرمین سهرابیان و بازی نکردن ابوالفضل جلالی در تیم‌ملی، موضع‌ خود را تغییر داد و به حمایت از تیم ملی و کادر فنی پرداخت.

کد خبر: ۱۶۳۱۰۷
۱۲:۱۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳

باشگاه استقلال:

دیدارنیوز: باشگاه استقلال پس از انتقاد از امیر قلعه‌نویی، موضع خود را ملایم‌تر کرد و حمایت از تیم ملی را نشان داد.

به گزارش دیدارنیوز، باشگاه استقلال شب گذشته در اعتراض به دعوت نشدن یک بازیکن و نیمکت نشینی بازیکن دیگر این تیم در دیدار رفت برابر ترکمنستان، به انتقاد از سرمربی تیم ملی پرداخت.

مطلب مرتبط:

انتقاد غیرمنتظره استقلال از قلعه‌نویی!

استقلالی‌ها امروز موضع دیگری در پیش گرفتند و در بیانیه‌ای کوتاه با «آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران» نوشتند:

«باشگاه استقلال همواره حامی تیم ملی فوتبال ایران بوده و این رویه و رویکرد را از گذشته تا هنوز حفظ کرده و به ویژه در این دوره که شخص امیر قلعه نویی هدایت تیم ملی را برعهده دارد، این حمایت صرف نظر از جنبه ملی، میهنی، جنبه تعصبی هم پیدا کرده است.

آنچه شب گذشته درباره ملی پوشان استقلال در رسانه رسمی باشگاه قرار گرفت، به هیچ وجه دخالت در کار کادر فنی تیم ملی نبود و صرفا حکم حمایت از بازیکنان ارزشمند استقلال را داشت.

باشگاه استقلال ضمن احترام به تصمیم‌های سرمربی محترم تیم ملی، برای تمامی ملی پوشان، به ویژه ملی پوشان استقلال در مصاف ترکمنستان و در ادامه راه آرزوی موفقیت دارد.

استقلال با افتخار حامی تیم ملی فوتبال ایران است.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها