تیتر امروز

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲ بامداد ۲۷ خرداد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲ بامداد ۲۷ خرداد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

ایران حمله خونین به مسکو را محکوم کرد

پس از حمله مرگبار و خونین به کنسرتی در مسکو روسیه، وزیر و سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در پیام‌های جداگانه این اقدام تروریستی را محکوم کردند.

کد خبر: ۱۶۳۰۰۱
۰۸:۳۱ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۳

ایران حمله به خونین به مسکو را محکوم کرد

دیدارنیوز: وزیر و سخنگوی وزارت خارجه کشورمان حمله تروریستی داعش به روسیه را محکوم کردند.

پیام حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس: «اقدام تروریستی اخیر در شهر مسکو را قویا محکوم کرده، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های جان باختگان، به همکارم سرگئی لاورف، دولت و ملت روسیه این حادثه تلخ را تسلیت می‌گویم.

مبارزه مشترک و موثر با ‎تروریسم، نیازمند اقدام جدی و بدون تبعیض جامعه بین المللی است.»

همچنین ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان حمله تروریستی خونین و وحشیانه به یک مرکز تجاری در مسکو را که به کشته و مجروح شدن جمع زیادی از شهروندان روسیه منجر شد،  شدیدا محکوم کرد.

کنعانی ضمن ابراز تسلیت به دولت و ملت روسیه به ویژه خانواده‌های قربانیان گفت، جمهوری اسلامی ایران در این حادثه تلخ خود را در  کنار روسیه می‌بیند.

به گزارش دیدارنیوز، رسانه‌‎های خبری به نقل از مقامات روسی می‌گویند حداقل ۶۰ نفر در حمله داعش به سالن کنسرت مسکو (که مسوولیت این حادثه را به عهده گرفته) کشته شده‌اند.

ایران حمله به خونین به مسکو را محکوم کرد

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمدرضا کیانفر
|
Netherlands
|
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
0
0
.
حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه توئیتید: اقدام تروریستی مسکو را به دولت و ملت روسیه تسلیت می‌گویم.

آقای امیرعبداللهیان،
طراح این جنایت آقای پوتین بود تا برای سرکوب اعتراضاتی که در پی‌ی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری در روسیه ایجاد شده بهانه بسازد.
مار اگر گوید که مورم بشنو و باور مکن، دیو اگر گوید که حورم بشنو و باور مکن.
گر بگوید روبه افسونگر نیرنگ‌باز، کز فریب و حیله دورم بشنو و باور مکن.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها