تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
با فروش اوراق قرضه

تلگرام ۳۳۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرد

«پاول دورف»، بنیان‌گذار و مدیرعامل تلگرام اعلام کرد که این شرکت در چند روز اخیر از طریق فروش اوراق قرضه موفق به جذب ۳۳۰ میلیون دلار سرمایه شده است.

کد خبر: ۱۶۲۹۰۹
۱۷:۳۶ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

تلگرام ۳۳۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرد

دیدارنیوز: نرخ بازدهی اوراق قرضه تلگرام ۷.۷ درصد است و زمان وصول آن‌ها برای ۲۰۲۶ یا زمان عرضه عمومی سهام تلگرام در نظر گرفته شده است.

«پاول دورف»، بنیان‌گذار و مدیرعامل تلگرام در کانال شخصی خود اعلام کرد که این شرکت در چند روز اخیر از طریق فروش اوراق قرضه موفق به جذب ۳۳۰ میلیون دلار سرمایه شده است. او می‌گوید تقاضا برای خرید این اوراق بسیار زیاد بوده است.

پاول دورف در کانال تلگرام خود نوشت: «هفته گذشته اوراق قرضه‌ای به ارزش ۳۳۰ میلیون دلار عرضه کردیم تا اطمینان پیدا کنیم که تلگرام می‌تواند با سرعتی بیشتر به رشد و توسعه ادامه دهد.» او اعلام کرد که این شرکت از استقبال گسترده سرمایه‌گذاران برای خرید اوراق قرضه بسیار مفتخر شده است.

تلگرام با جذب سرمایه به رشد خود ادامه می‌دهد

مدیرعامل تلگرام نامی از سرمایه‌گذاران جدید این شرکت نبرده است، اما اشاره کرده که مؤسسات مالی مختلفی در سراسر دنیا ارزش رشد شرکت آن‌ها را از نظر تعداد کاربر و فرایند‌های درآمدزایی می‌دانند.

دورف یادآور شده است که این جذب سرمایه به آن‌ها کمک می‌کند تا جایگاه خود را به‌عنوان یک پلتفرم مستقل که می‌خواهد غول‌های این حوزه را به چالش بکشد، مستحکم‌تر کند.

منابع آگاه رسانه تک‌کرانچ می‌گویند نرخ بازدهی اوراق قرضه تلگرام ۷.۷ درصد است و زمان وصول آن‌ها برای سال ۲۰۲۶ یا هنگامی که تلگرام سهام خود را عرضه کند، در نظر گرفته شده است. قیمت هر کدام از این اوراق عرضه ظاهراً ۹۱ دلار بوده است.

بنیان‌گذار تلگرام هفته پیش در مصاحبه با فایننشال تایمز اعلام کرد که تعداد کاربران این پیام‌رسان به ۹۰۰ میلیون رسیده است. او همچنین وعده داد که این شرکت اگر تا پایان ۲۰۲۴ به سودآوری نرسد، از سال آینده میلادی سودآور خواهد شد.

تلگرام همچنین ظاهراً به‌دنبال عرضه عمومی سهام خود در بازار بورس آمریکا است، ولی این اتفاق تنها پس از رسیدن به نقطه سودآوری خواهد افتاد. این پیام‌رسان از حدود دو سال پیش که سیستم تبلیغات و اشتراک‌های پریمیوم را معرفی کرده است، توانسته جریان درآمد مناسبی ایجاد کند و اکنون درآمد‌های چندصد میلیون دلاری دارد.

به گزارش دیدارنیوز، این پیام‌رسان محبوب که در ایران هم میلیون‌ها کاربر دارد، مدت‌هاست که به بهانه‌های مختلف فیلتر شده و اینستاگرام به همراه یوتیوب و واتساپ هم بدون وی‌پی‌ان در دسترس مردم نیست.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
0
0
سلام
وقت بخیر
شما واقعاً معتقدید تلگرام به «بهانه‌های مختلف» فیلتر شده؟
اگر با انصاف قضاوت کنید می‌بینید که تلگرام در برابر اقدامات کانال‌هایی که قوانین ضد تروریسم رو زیر پا می‌زارن و می‌خوان نحوه حمله به پلیس و ساخت ککتل ملوتوف و ... رو آموزش می‌دادن هیچ اقدامی نکرد.
آیا تلگرام می‌تونه در فرانسه این کار رو بکنه؟
ایا می‌تونه در امریکا این کار رو بکنه؟
آیا امریکا به دلیل ترس از نفوذ چینی‌ها در حال خرید اجباری تیک تاک نیست؟
شما حتی این قدر برای مخاطب ایرانی خودتان ارزش قائل نیستید که کانالی در ایتا راه اندازی کنید و نظرات افرادی که در ایتا هستند را هم بشنوید.
امیدوارم این پیام را به مدیریت رسانه‌اتان برسانید و از ایشان بخواهید در پیام‌رسانهای ایرانی از جمله ایتا کانال بزنید و با مخاطبان ایتایی هم تعامل کنید
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر