تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رویترز اعلام کرد

ماسک برای آمریکا ماهواره جاسوسی می‌سازد

خبرگزاری رویترز ادعا کرد که ایلان ماسک، مرد ثروتمند و خبرساز دنیای فناوری «شبکه‌ای از صد‌ها ماهواره جاسوسی» را برای دولت آمریکا می‌سازد.

کد خبر: ۱۶۲۷۴۶
۰۹:۱۴ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

ماسک

دیدارنیوز: منابع آگاه می‌گویند پروژه‌ «استارشیلد» شرکت اسپیس‌ایکس در حال تولید صد‌ها ماهواره‌ جاسوسی برای دفتر ملی شناسایی آمریکا است.

خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی به نقل از منابع آگاه می‌گوید واحد «استارشیلد» شرکت اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۱ قراردادی محرمانه با دفتر ملی شناسایی (NRO) ایالات متحده امضا کرده است تا «شبکه‌ای از صد‌ها ماهواره‌ جاسوسی» برای این آژانس دولتی تولید کند. NRO جزو جامعه اطلاعاتی آمریکا و زیرمجموعه‌ وزارت دفاع این کشور است.

ماه گذشته وال‌استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد اسپیس‌ایکس قراردادی به ارزش ۱٫۸ میلیارد دلار با یکی از آژانس‌های دولت آمریکا امضا کرده است؛ اما در آن زمان نامی از NRO برده نشد. حالا رویترز با تحقیقات بیشتر نه‌تن‌ها نام آژانس دولتی را فهمیده بلکه به جزئیات قرارداد محرمانه نیز دسترسی پیدا کرده است.

در چارچوب قرارداد، اسپیس‌ایکس صد‌ها ماهواره با قابلیت تصویربرداری از زمین می‌سازد که می‌توانند به‌عنوان گروهی از ماهواره‌ها در مدار‌های پایین زمین فعالیت کنند.

ماسک

رویترز فعلا نگفته است که شبکه‌ ماهواره‌های جاسوسی اسپیس‌ایکس در چه زمانی عملیاتی می‌شود و همچنین نمی‌دانیم که چه شرکت‌های دیگری در این ماجرا دخیل هستند.

ظاهرا دیتابیسی دولتی در آمریکا که به اجرام فضایی ارتباط دارد، ماهواره‌هایی از اسپیس‌ایکس را که توسط این شرکت و دولت تأیید نشده‌اند فهرست کرده است. منابع آگاه تأیید کرده‌اند که آن ماهواره‌ها نمونه‌ آزمایشی استارشیلد هستند.

اسپیس‌ایکس در وب‌سایت رسمی استارشیلد گفته است این سرویس «شبکه‌ای از ماهواره‌های امن متمرکز بر دولت» است. ایلان ماسک مدتی پیش گفته بود استارشیلد تحت مالکیت دولت آمریکا قرار می‌گیرد و توسط نیروی فضایی ایالات متحده کنترل خواهد شد.

بر اساس ادعای رویترز، اگر پروژه‌ NRO موفقیت‌آمیز باشد، می‌تواند توانایی دولت و ارتش ایالات متحده برای شناسایی سریع اهدافش را در هر نقطه از جهان به شکل قابل توجهی افزایش دهد.

سخن‌گوی NRO به یافته‌های رویترز واکنش مستقیم نشان نداد، اما به این خبرگزاری گفت: «ما در تلاش برای توسعه‌ توانمندترین، متنوع‌ترین و مقاوم‌ترین سیستم اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی فضایی هستیم که جهان تاکنون به خود دیده است.»

منبع: زومیت

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها