تیتر امروز

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد
در گفت‌وگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد

سفیر پیشین کشورمان در فرانسه در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که؛ ایران بعد از جنگ دوازده روزه و جمع‌بندی که از آن داشت، یک فرصت چندماهه دیپلماتیک را از دست داد و این فرصت به این شکل بود...
علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
سامانه بارشی جمعه وارد ایران می‌شود

هواشناسی؛ هشدار تداوم برف و باران در ۱۱ استان

سازمان هواشناسی با صدور هشدار بارش برف، باران و احتمال وقوع «بهمن» در ۱۱ استان از ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز جمعه ۲۵ اسفندماه خبر داد.

کد خبر: ۱۶۲۵۵۸
۰۹:۳۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲

هواشناسی؛ هشدار تداوم برف و باران در ۱۱ استان

دیدارنیوز: پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز سه‌شنبه، در استان‌های ساحلی دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان بارش برف، باران، گاهی رعدوبرق روی می‌دهد و سپس سامانه بارشی از شرق کشور خارج می‌شود.

امروز در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید در برخی مناطق گردوخاک و در شمال شرق و شرق کشور کاهش محسوس دما را به‌دنبال دارد.

فردا و روز پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرام همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی شده است. روز جمعه با ورود سامانه بارشی به کشور ابتدا در غرب و شنبه هفته آینده در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، بخش‌هایی از مرکز، استان‌های واقع در سواحل غربی و مرکزی دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارش پیش‌بینی شده است.

امروز خلیج‌فارس و دریای عمان مواج می‌شود.

توصیف سامانه: فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲

نوع مخاطره: بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف، کاهش نسبی دما، احتمال بهمن و در گردنه‌ها کولاک برف و پدیده مه.

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲: کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب فارس، یزد، شرق اصفهان، خراسان شمالی، شرق و شمال سمنان، گیلان، مازندران و گلستان.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر عمومی، احتمال جاری شدن روان‌آب، مه، وزش باد شدید، کولاک برف، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، در جنوب احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، احتمال آسیب به ماشین‌آلات کشاورزی و احتمال آسیب به نهال‌ها و درختان آسیب‌پذیر.

توصیه: پرهیز از سفر‌های غیرضروری به‌ویژه در گردنه‌های برف‌گیر و مجهز بودن خودرو‌ها به وسایل زمستانی در مناطق سردسیر، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها، انتقال محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به مکان‌های مسقف.

توصیف سامانه: افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲

نوع مخاطره: وزش باد شدید

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲: سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی کرمان، خراسان جنوبی، شرق سمنان، جنوب و شرق خراسان رضوی.

اثر مخاطره: در نواحی مستعد خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید، احتمال اختلال در رفت‌وآمد‌های شهری، احتمال شکستن درختان فرسوده، سقوط تابلو‌های تبلیغاتی، سازه‌های موقت و بنر‌ها و احتمال اختلال در ناوگان حمل‌ونقل.

توصیه: احتیاط در فعالیت‌های کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال و محدودیت در فعالیت‌های کشاورزی.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲

نوع مخاطره: بارش برف، باران، وزش باد شدید موقت، کولاک برف و کاهش نسبی دما.

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲: خراسان رضوی و خراسان جنوبی.

اثر مخاطره: اختلال در ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، یخ‌زدگی و لغزندگی زمین در گردنه‌های کوهستانی به‌سبب بارش برف، انسداد گردنه‌های مسیر‌های برف‌گیر، کاهش دید، بهمن، کولاک برف، خسارت به سازه‌های موقت، خسارت به ماشین‌آلات کشاورزی و صدمه به نهال‌ها و درختان آسیب‌پذیر.

توصیه: پرهیز از سفر به‌ویژه در گردنه‌های برف‌گیر و در صورت ضرورت مجهز بودن خودرو‌ها به ادوات زمستانی، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر، صرفه‌جویی در مصرف نهاده‌های انرژی، انتقال ماشین‌آلات کشاورزی به مکان‌های مسقف، به‌کارگیری تمهیدات لازم برای درختان جوان در مقابل برف و سرما و اطمینان از استحکام سازه‌های موقت.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا

زمان پایان: عصر چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۳

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد تا ۲۸ نات و گاهی بیشتر از ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج در سواحل تا ۱.۸ متر و بیش از ۲ متر در فراساحل.

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان، بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس و تنگه هرمز.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۳: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس و دریای عمان و نیمه غربی تنگه هرمز.

اثر مخاطره: اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، احتمال اختلال در تردد کشتی‌های تجاری، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی، فراساحل، سکو‌های نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
پرطرفدارترین ها