تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
قیمت‌ها به ۷ میلیون و نیم هم رسید

اجاره نجومی ویلا در چهارشنبه‌سوری! +عکس

در آستانه جشن پایان سال (چهارشنبه سوری) بازار اجاره باغ ویلاها در اطراف تهران حسابی داغ شده و برای یک شب باید چند میلیون تومان هزینه کرد.

کد خبر: ۱۶۲۵۳۱
۱۴:۰۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

اجاره نجومی ویلا در چهارشنبه‌سوری! +عکس

دیدارنیوز: این روز‌ها بازار اجاره باغ ویلا‌های اطراف تهران به دلیل جشن پایان سال حسابی داغ است.

به نقل از جریان نو، برگ آخر تقویم همین روز‌ها ورق می‌خورد و این موضوع نوید بهار ۱۴۰۳ را می‌دهد. ایرانیان در هفته آخر اسفند جشنی را برپا می‌کنند که گویی استقبال از بهارخانم است. چهارشنبه‌سوری یکی از جشن‌های اصیل ایرانیان است که در شب آخرین سه‌شنبه سال با آداب و رسوم خاصی برگزار می‌شود. این جشن در هر شهر یا منطقه با آداب و رسوم خاصی برپا می‌شود و حتی اسم خاصی دارد. این جشن در بین مردم گیلان باعنوان گول‌گوله چهارشنبه، در کردستان باعنوان چورشمه کوله، در اصفهان باعنوان چارشنبه‌سرخی و در قزوین باعنوان کوله‌چهارشنبه شناخته می‌شود.

اجاره نجومی ویلا در چهارشنبه‌سوری! +عکس

اما این سنت دیرینه در سال‌های اخیر شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته و در برخی موارد اتفاقات عجیب و غریبی در برپایی آن رخ داده که یک از این دگرگونی‌ها آتش‌بازی و استفاده از مواد محترقه است.

بر همین اساس بسیاری از دستفروشان در هفته پایانی سال اقدام به فروش وسایل آتش‌بازی می‌کنند تا نان بیشتری نصیب‌شان شود. چند روز مانده به آخرین شب چهارشنبه سال بازار لوازم این شب با تقاضای زیادی همراه است؛ بازاری که وسایل آن تنوع زیادی دارد و عمدتا به‌صورت قاچاق از چین می‌آید که گردش مالی چندمیلیاردی دارد و متقاضیان آن هم جوانان و نوجوانان هستند.

هزینه اجاره ویلا چهارشنبه سوری

در یکی از این آگهی‌های اجاره ویلا برای برگزاری مهمانی قید شده که ظرفیت باغ ویلا ۶۰ نفر است و اگر از این ظرفیت بالاتر برود برای هر نفر باید ۵۰ هزار تومان اضافه پرداخت شود. این ویلا برای کوتاه مدت به نرخ یک شب ۶۰۰ هزار تومان اجاره داده می‌شود.

در آگهی دیگر با عنوان «باغ ویلا مناسب جشن و مهمانی» عکس‌هایی از سالن میز و صندلی چیده شده در آگهی گذاشته شده است. این ویلا ظرفیت ۸۰ نفری دارد که با نرخ شبی ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اجاره داده می‌شود.

اجاره نجومی ویلا در چهارشنبه‌سوری! +عکس

همچنین در بخش توضیحات نیز تاکید شده که ویلا کرایه مخصوص جشن و مراسمات و تولد و عروسی با تمام امکانات (تلوزیون کولر بخاری یخچال و..) بسیار خوش لوکیشن و تا دم در باغ آسفالت است.

در یکی از آگهی‌ها هزینه اجاره ویلا برای چهارشنبه سوری با ظرفیت ۳۶ نفر در اطراف تهران ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

هزینه اجاره ویلا با ظرفیت ۲۰ نفر در آگهی دیگر با عنوان «اجاره باغ ویلا تعطیلات عید چهارشنبه‌سوری» نیز ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که باید برای هر نفر اضافه هزینه ۴۰۰ هزار تومان پرداخت شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد