تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در انتخابات کرمان چه گذشت؟

بیانیه اعتراضی پورابراهیمی؛ شاهد تخلفات گسترده انتخاباتی بودیم

محمدرضا پورابراهیمی، نماینده استان کرمان در اعتراض به نحوه برگزاری انتخابات در این استان اعلام کرد: متأسفانه در ایام برگزاری انتخابات و نیز روز اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمان و راور شاهد تخلفات گسترده انتخاباتی توسط تعدادی از داوطلبان بودیم.

کد خبر: ۱۶۲۰۷۷
۱۱:۴۸ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲

بیانیه اعتراضی پورابراهیمی؛ آرا خرید و فروش می‌شد

دیدارنیوز: در بیانیه اعتراضی محمدرضا پورابراهیمی، نماینده استان کرمان آمده است: خریدوفروش رأی، اعطای هدایای گسترده به‌منظور تأثیر در انتخابات و انجام تبلیغات خارج از ضوابط از جمله تخلفات گسترده در انتخابات ۱۲ اسفند در حوزه کرمان و راور بوده است.

با اعلام غیررسمی رای‌آوری حسن‌پور و دوستعلی در حوزه کرمان و راور، محمدرضا پورابراهیمی نتیجه انتخابات را تاثیر تخلف دانست.

در بیانیه او آمده است:

با ادای احترام به محضر امام راحل و شهدای گران‌قدر انقلاب اسلامی و نیز آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای رهبر معظم انقلاب اسلامی به استحضار مردم مؤمن و متدین حوزه انتخابیه کرمان و راور می‌رساند ضمن تشکر و تقدیر از حماسه حضور مردم عزیز ایران اسلامی و استان کرمان و شهرستان‌های کرمان و راور در انتخابات اسفند سال جاری، متأسفانه در ایام برگزاری انتخابات و نیز روز اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمان و راور شاهد تخلفات گسترده انتخاباتی توسط تعدادی از داوطلبان بودیم که قطعاً بر نتیجه انتخابات این حوزه اثر منفی گذارده و به‌شدت موجب نارضایتی افکار عمومی از برگزاری انتخابات سالم در شهرستان‌های کرمان و راور گردیده است.

آنگونه که کرمان نو روایت می‌کند، باتوجه‌به لزوم صیانت از آرا مردم و برخورد قانونی با تخلفاتی همانند خریدوفروش رأی، اعطای هدایای گسترده به‌منظور تأثیر در نتیجه انتخابات و انجام تبلیغات خارج از ضوابط قانونی و سایر موارد که بخش عمده آن توسط دستگاه‌های نظارتی مشخص گردیده است.

پورابراهیمی طی نامه‌ای به شورای نگهبان بررسی فوری و کامل تخلفات مذکور را درخواست کرده و با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده است.

براین‌اساس و باتوجه‌به اهمیت موضوع و لزوم صیانت از حقوق مردم پیگیری‌های نماینده مردم کرمان و راور در چارچوب قانون و مقررات کشور مبنای رسیدگی به تخلفات گسترده انتخاباتی در این دوره در حوزه انتخابیه کرمان و راور خواهد بود.

از اعضای هیئت اجرایی و هیئت نظارت درخواست شده بر اساس مواد صریح قانون به‌فوریت اقدامات قانونی را جهت عدم تضعیع حقوق مردم و برخورد قانونی با مجرمان انجام دهند انشاالله در گزارشات بعدی نتیجه این پیگیری‌ها خدمت مردم فهیم حوزه انتخابیه کرمان و راور اعلام خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد