تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
گرانی خودروهای ایرانی

بازار خودرو؛ پژو پارس ۷۲ میلیون گران شد!

در بازار پرنوسان خودروهای داخلی، پژو پارس LX TU۵ یکی از رکوردداران افزایش قیمت بود. این خودرو طی هفته‌ای که گذشت ۷۲ میلیون تومان گران‌تر شد و در حال حاضر با نرخ ۸۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

کد خبر: ۱۶۲۰۶۸
۰۹:۵۳ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲

بازار خودرو؛ پژو پارس ۷۲ میلیون گران شد!

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز شنبه، ۱۲ اسفند ۱۴۰۲، روند پایداری را آغاز کرده و اغلب خودرو‌ها در ثبات کامل به سر می‌برند. هفته گذشته انواع مدل پژو پارس افزایش قیمت عجیبی داشتند، اما آیا این رشد قیمتی در هفته جاری نیز ادامه‌دار خواهد بود؟

قیمت خودرو امروز وضعیت آرامی را تجربه می‌کند و آن‌طور که داده‌های وبسایت کارنامه نشان می‌دهد تمامی خودرو‌های داخلی و مونتاژی ساعات آغازین هفته را بدون تغییری خاص آغاز کرده‌اند. با این پیش‌بینی می‌شود در ساعات پیش رو نوسانات قیمت‌ها در معاملات آغاز شود.

هفته گذشته انواع مدل‌های پژو پارس با انتشار خبر توقف تولید آن با افزایش چشم‌گیری نسبت به دیگر محصولات ایرانی و مونتاژی روبه رو شدند. البته هنوز هم توقف تولید این خودرو از سوی ایران خودرو تأیید نشده و باید تا زمان انتشار نتایج آزمون‌های سازمان استاندارد منتظر ماند.

قیمت خودرو‌های داخلی

قیمت خودرو‌های داخلی از آغاز روند معاملات امروز تغییری ندارد.

ساینا S دنده‌ای دوگانه‌سوز یکی از ارزان‌ترین خودرو‌های دوگانه‌سوز بازار داخلی است که نسبت به شنبه هفته گذشته، شش میلیون تومان گران‌تر شده و به ارزش ۴۳۶ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده بالای سایپا به شمار می‌رود که در روز‌های گذشته نوساناتی را تجربه کرد. این خودرو با رشد ۳۴ میلیون تومانی نسبت به شنبه هفته گذشته به ۷۲۲ میلیون تومان رسید.

سمند سورن پلاس یکی از سدان‌های محبوب بازار داخلی است که با رشد ۵۰ میلیون تومانی نسبت به اولین روز کاری هفته گذشته با ۷۴۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

پژو پارس LX TU۵ یکی از رکوردداران افزایش قیمت در خودرو‌های داخلی بود. این خودرو طی هفته‌ای که گذشت ۷۲ میلیون تومان گران‌تر شد و در حال حاضر با نرخ ۸۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت خودرو‌های مونتاژی

قیمت خودرو‌های مونتاژی بازار هم از ابتدای امروز نوسان خاصی ندارند.

ام‌وی‌ام X۲۲ دنده‌ای اسپرت لاکچری که جزو ارزان‌ترین کراس‌اوور‌های مونتاژی بازار شناخته می‌شود، هفته گذشته ۳۰ میلیون تومان گران‌تر شد و اکنون ۸۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک J۴ آپشنال، اما برخلاف اکثریت بازار، ارزان‌تر شده است. این سدان پرفروش کرمان موتور طبق نوساناتی که از ابتدای هفته تجربه کرد، سرانجام دو میلیون تومان افت قیمت داشته و به نرخ ۸۳۳ میلیون تومان رسید.

هایما ۸S که از جدیدترین خودرو‌های مونتاژی ایران خودرو به شمار می‌رود که طی هفته جاری ۱۳۰ میلیون تومان بالا رفت و به نرخ یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان رسید.

پیش‌بینی قیمت خودرو در روز‌های آینده

با توجه به افزایش چشم‌گیر قیمت خودرو طی دو هفته گذشته که تحت تأثیر نرخ دلار و افزایش نسبی تقاضای بازار شب عید بود، در صورتی که نرخ دلار تغییر چندانی در روز‌های آینده نداشته باشد احتمال اینکه قیمت خودرو نوسانی باشد بسیار پایین است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها