تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
رئیس پلیس فتای فراجا توضیح داد

تامین امنیت انتخابات در فضای مجازی

سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتای فراجا درباره تامین امنیت انتخابات در فضای مجازی گفت: به عنوان مثال اگر نامزدی یا فردی مطالب کذب یا خلاف واقعیت مطرح کند؛ پلیس بر اساس مصادیق ذکر شده می‌تواند با افراد مقابله کند. همچنین اگر تشویش اذهان عمومی صورت گیرد یا به حریم خصوصی افراد تجاوز شد پلیس برخورد می‌کند.

کد خبر: ۱۶۱۹۱۶
۰۸:۴۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

تامین امنیت انتخابات در فضای مجازی

دیدارنیوز: رئیس پلیس فتای فراجا اقدامات این پلیس برای برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را تشریح کرد.

سردار وحید مجید با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: ما درباره انتخابات مجلس وظایف متعددی در پلیس فتا داریم. اولین آن بر اساس ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که در ارتباطات با جرائم و تخلفاتی است که علیه نمایندگان صورت می‌گیرد، تکالیف جدیدی برای ما وضع شده و پلیس فتا راسا باید موضوعات را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: به عنوان مثال موضوعاتی اعم از انتشار اطلاعات نادرست یا هرگونه توهین، تحقیر و تخریب شخصیتی در هر سایت، شبکه اجتماعی یا هرنوع پلتفرم دیگری علیه هر کاندیدای منتشر شود؛ پلیس فتا می‌تواند راساً اقدام به برخورد با افراد متخلف کرده و پس از حذف مطالب نادرست، امکان دفاع از آن کاندیدا را در همان پلتفرم ایجاد کند.

رئیس پلیس فتا فراجا درباره اقدام بعدی این پلیس در حوزه انتخابات ادامه داد: از دیگر اقدامات ما در این زمینه، تخلفات مربوط به حوزه اقدامات است که ۲۰ مورد خاص مدنظر است که توسط دادستانی به پلس فتا اعلام شده است.

مجید در ادامه درباره جزئیات این اقدامات افزود: به عنوان مثال اگر نامزدی یا فردی مطالب کذب یا خلاف واقعیت مطرح کند؛ پلیس بر اساس مصادیق ذکر شده می‌تواند با افراد مقابله کند. همچنین اگر تشویش اذهان عمومی صورت گیرد یا به حریم خصوصی افراد تجاوز شد پلیس برخورد می‌کند.

رئیس پلیس فتا فراجا با بیان اینکه پلیس فتا امنیت و به عبارتی آرامش سایبری انتخابات را تامین می‌کند، اظهار کرد: ما در این باره نشست‌های تخصصصی با صاحبان رسانه‌ها در سراسر کشور برگزار کردیم تا افراد توجیه شده و مرتکب اینگونه جرائم نشوند و فضای شاد انتخابات با مطالب نادرست لکه‌دار نشود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر