تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
کریس به دلیل رفتار زشت دو بازی را از دست داد

محرومیت رونالدو در عربستان

روزنامه الریاضیة عربستان مدعی شد که پس از حرکات زشت کریستیانو رونالدو در جریان دیدار شب گذشته برابر الشباب، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این کشور رونالدو را دو جلسه محروم خواهد کرد.

کد خبر: ۱۶۱۹۱۲
۲۰:۳۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲

محرومیت جنجالی رونالدو در عربستان

دیدارنیوز: با اعلام روزنامه الریاضیة، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان رونالدو را محروم می‌کند.

روزنامه الریاضیة عربستان اعلام کرد که پس از حرکات زشت کریستیانو رونالدو در جریان دیدار شب گذشته برابر الشباب، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان این بازیکن را دو جلسه محروم خواهد کرد. بدین ترتیب، کریستیانو در دو بازی برابر الحزم و الرائد غایب خواهد بود.

در جریان دیدار شب گذشته میان النصر و الشباب بود که فوق ستاره پرتغالی حرکات عجیب و ناشایستی انجام داد. پس از گل سوم این تیم که توسط تالیسکا به ثمر رسید، کریستیانو رو به جایگاه هواداران میزبان کرد و همان حرکت زشتی را انجام داد که پیش از این و در زمان حضور در یوونتوس و دیدار با اتلتیکو مادرید انجام داده بود.

در واقع رونالدو انتقامش را از دیگو سیمئونه گرفت که در بازی رفت حرکت عجیب و شرم آوری را انجام داده بود. اما این تنها رفتار زشت فوق ستاره پرتغالی مقابل هواداران رقیب نبود. پس از سوت پایان بازی و پیروزی سه بر دو النصر در دیداری سخت و دشوار، هواداران الشباب نام لیونل مسی را فریاد زدند که با واکنش کریستیانو همراه بود.

محرومیت جنجالی رونالدو در عربستان

او مقابل هواداران الشباب رفت و با حرکات دست، اعمال زشت و ناپسندی را انجام داد و این موضوع با اعتراض شدید رئیس باشگاه الشباب همراه شد و آن‌ها شکایت رسمی خود از رونالدو را به ثبت رساندند. حرکت CR۷ که پیش از این نیز از سوی او تکرار شده بود، با اعتراض شدید هواداران رقیب النصر همراه شد.

کاربران سعودی اعتقاد داشتند که رونالدو به واسطه بزرگ بودن نامش، برای لیگ عربستان احترامی قائل نیست و هر کاری که دلش بخواهد را انجام می‌دهد چرا که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این کشور جرات محروم کردن فوق ستاره پرتغالی را ندارد. فشار‌های شدیدی که به نظر می‌رسد موثر واقع شده و شاهد جریمه شدید CR۷ خواهیم بود.

این چندمین حرکت ناپسند و جنجالی کریستیانو از زمان حضور در عربستان است. او یک بار حرکت زشتی را رو به هواداران الهلال انجام داد و چند وقت پیش نیز پرچم آبی رنگ الهلال را داخل شورت ورزشی‌اش گذاشت و سپس به گوشه‌ای پرتاب کرد و اکنون نیز این حرکات را برابر هواداران الشباب انجام داده است که محرومت دو جلسه‌ای را برای او به دنبال خواهد داشت.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها