تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
چهارشنبه سوری در راه است

انفجار مواد محترقه در دست نوجوان ۱۶ ساله

ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره حادثه انفجار مواد محترقه در دست نوجوان تهرانی گفت: یک نوجوان حدودا ۱۶ ساله درحال ساخت نارنجک دست‌ساز با موادی نظیر اکلیل سرنج و ... در حیاط یک ساختمان مسکونی بوده که ناگهان این مواد در دستانش منفجر شده است.

کد خبر: ۱۶۱۷۹۴
۱۷:۱۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

انفجار مواد محترقه در دست نوجوان تهرانی

دیدارنیوز: سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از مصدومیت یک نوجوان در حین ساخت موادمحترقه دست‌ساز خبر داد.

سید جلال ملکی، دراین‌باره گفت: وقوع یک مورد حادثه انفجار موادمحترقه در ساعت ۱۵:۰۷ بعد از ظهر امروز به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ایستگاه ۲۴ را به محل حادثه واقع در بزرگراه شهید محلاتی، خیابان میثم اعزام کرد.

وی با بیان اینکه عوامل آتش‌نشانی ظرف مدت چهار دقیقه پس از اولین تماس با سامانه ۱۲۵ در محل حاضر شدند، گفت: آتش‌نشانان پس از حضور در محل مشاهده کردند که یک نوجوان حدودا ۱۶ ساله درحال ساخت نارنجک دست‌ساز با موادی نظیر اکلیل سرنج و ... در حیاط یک ساختمان مسکونی بوده که ناگهان این مواد در دستانش منفجر شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه این نوجوان از ناحیه دست‌ها، پا و چشم‌ها دچار آسیب‌دیدگی شده بود، گفت: آتش نشانان هنگام حضور در محل با توجه به وجود مواد منفجره، اقدام به ایمن‌سازی محل کرده و این نوجوان را که دچار آسیب دیدگی شده بود، برای انتقال به مراکز درمانی در اختیار عوامل اورژانس قرار دادند.

به گفته ملکی، آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی محل در ساعت ۱۵:۲۶ به ماموریت خود خاتمه داده و به ایستگاه بازگشتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها