تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دنی آلوز بدنام شد

پرونده یک تجاوز؛ ستاره فوتبال ۴.۵ سال در زندان

دنی آلوز ستاره پیشین تیم ملی برزیل و باشگاه بارسلونای اسپانیا، به اتهام تجاوز جنسی به یک زن در یک کلوپ شبانه به چهار سال و شش ماه زندان محکوم شد.

کد خبر: ۱۶۱۷۲۴
۱۵:۴۲ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۲

پرونده یک تجاوز؛ ستاره فوتبال ۴.۵ سال در زندان

دیدارنیوز: این پرونده که ماه‌هاست دنبال می‌شود و آلوز به خاطر آن از ژانویه ۲۰۲۳ در زندان است بالاخره به مرحله صدور حکم رسید و هیئتی متشکل از سه قاضی در دادگاه بارسلون این بازیکن پیشین و ۴۰ ساله را به خاطر تجاوز به زنی در همین شهر در دسامبر ۲۰۲۲ محکوم دانست.

دادگاه همچنین آلوز را به پرداخت ۱۵۰ هزار یورو به عنوان غرامت به قربانی محکوم کرد و این بازیکن به مدت ۹ سال حق نزدیک شدن به خانه یا محل کار قربانی و همچنین هرگونه برقراری ارتباط با او به هر وسیله‌ای را نخواهد داشت.

اینس گواردیولا، وکیل آلوز اعلام کرد که به تصمیم دادگاه اعتراض خواهد کرد. پیش از این استر گارسیا، وکیل قربانی گفته بود که او و موکلش در جلسه اعلام حکم حاضر نخواهند بود.

قربانی ۲۳ ساله اعلام کرده بود که دنی آلوز در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۲ در توالت یک کلوپ شبانه در بارسلونا به او تجاوز کرده است. با این حال آلوز همواره این اتهام را رد کرده است.

وکیل آلوز تلاش می‌کرد که در طول دادگاه بر مست بودن این بازیکن پیشین فوتبال تاکید کند و او را یکی از موفق‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال معرفی کرده بود. به اعتقاد گواردیولا، این اتهام به میراث آلوز به عنوان یک ستاره بزرگ فوتبال جهان آسیب می‌زند.

دنی آلوز ده‌ها عنوان را با باشگاه‌های بزرگی در فوتبال جهان و اروپا از جمله بارسلونا، یوونتوس و پاری‌سن‌ژرمن کسب کرده است. او همچنین به برزیل در کسب دو کوپا آمریکا و یک مدال طلای المپیک در ۳۸ سالگی کمک کرد. او همچنین سه بار در جام جهانی برزیل با پیراهن تیم ملی کشورش حضور داشت.

این بازیکن پیشین هنگام دستگیری عضو باشگاه مکزیکی پوماس بود، اما مدیران این باشگاه بلافاصله قراردادش را فسخ کردند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها