تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نرخ ارز در ایران

پیش بینی قیمت دلار تا پایان هفته

تحلیلگران بازار‌های مالی هفته جاری را روز‌های مهمی برای رونددهی به قیمت دلار تا پایان سال می‌دانند. آن‌ها می‌گویند اگر قیمت دلار بتواند بالای کانال ۵۶ هزار تومانی تثبیت شود، قبل از پایان سال، سقف جدید را خواهد زد.

کد خبر: ۱۶۱۶۰۸
۰۸:۴۱ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲

دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار روز دوشنبه نوسان کاهشی بسیار محدودی داشت و با همان قیمت روز قبل معامله شد. به اعتقاد معامله‌گران به دلیل کمبود پول در آخرین روز بهمن، بازار ارز نوسان خاصی نداشت.

قیمت دلار در سومین روز هفته با نوسان محدود ۵۰ تا ۱۰۰ تومانی در کانال جدید ماند. این اسکناس روز دوشنبه در پله اول کانال هفتم کریدور ۵۰ هزار تومانی معامله شد. بررسی بازار ارز در روز جاری حکایت از این دارد که کاهش تقاضا باعث رنج شدن قیمت اسکناس آمریکایی شده است. برخی معامله‌گران، دست خالی فعالان بازار در آخرین روز بهمن را دلیل تحرکات محدود قیمت دلار عنوان می‌کنند. در سومین روز هفته، نوسان قیمت، این اسکناس را در برخی ساعات معاملاتی به کانال ششم برگرداند، اما قیمت در نهایت در کانال هفتم کریدور ۵۰ هزار تومانی بسته شد.

برخی معامله‌گران بازار ارز دلیل حرکات رنج دلار در روز دوشنبه را نبود پول در بازار به رسم روز‌های پایانی هر ماه عنوان کردند. آن‌ها با این لفظ که در بازار هیچ خبری نیست از کاهش تقاضا خبر دادند.

پیش بینی قیمت دلار تا پایان هفته

کارشناسان اقتصادی معتقدند بازارساز توانایی آن را دارد که در کوتاه‌مدت با عرضه یا عدم عرضه به بازار جهت دهد. اما در بلندمدت، نرخ ارز تابع نقدینگی و تورم است. آن‌ها می‌گویند نقدینگی رو به رشد است و کسری تراز عملیاتی بودجه در بلندمدت بر قیمت ارز اثرگذار است.

گفتنی است تحلیلگران بازار‌های مالی هفته جاری را روز‌های مهمی برای رونددهی به قیمت دلار تا پایان سال می‌دانند. آن‌ها می‌گویند اگر قیمت دلار بتواند بالای کانال ۵۶ هزار تومانی تثبیت شود، قبل از پایان سال، سقف جدید را خواهد زد و اگر بازارساز موفق شود دلار را کنترل کند و اجازه ندهد دلار در محدوده ۵۷ هزار تومانی تثبیت شود تا پایان سال بعید است دلار به کانال بالاتر ورود کند.

به نظر می‌رسد کد‌ها و سیگنال‌هایی که از سمت بانک مرکزی به بازار ورود می‌کند مبنی بر این است که دست بازارساز خالی است و به اقدامات عجیبی مانند تمدید اوراق ۳۰ درصد و یا محدودیت در تراکنش‌های بانکی برای کنترل نرخ دلار روی آورده است.

بازدهی دلار در بهمن مثبت شد

بررسی قیمت دلار در یک ماه بهمن حکایت از این دارد که اسکناس آمریکایی طی ۳۰ روز بهمن بازدهی ۵.۴۳ درصدی داشته و دلار در مدت یاد شده رشد قیمت سه هزار تومانی داشته است.

گفتنی است دوشنبه ۳۰ بهمن درهم با کاهش ۸۰ تومانی با قیمت ۱۵ هزار و ۵۶۰ تومان معامله شد. علاوه بر آن قیمت تتر ۱۰۰ تومان کاهش داشت و روی رقم ۵۶ هزار و ۶۰۰ تومانی قرار گرفت. روز دوشنبه پوند انگلیس افزایش ۵۰ تومانی داشت و با رقم ۷۲ هزار و ۹۰ تومانی معامله شد. قیمت یورو کاهش محدود ۱۰ تومانی داشت و به قیمت ۶۱ هزار و ۵۸۰ تومان رسید.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور