تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
نرخ ارز در ایران

پیش بینی قیمت دلار تا پایان هفته

تحلیلگران بازار‌های مالی هفته جاری را روز‌های مهمی برای رونددهی به قیمت دلار تا پایان سال می‌دانند. آن‌ها می‌گویند اگر قیمت دلار بتواند بالای کانال ۵۶ هزار تومانی تثبیت شود، قبل از پایان سال، سقف جدید را خواهد زد.

کد خبر: ۱۶۱۶۰۸
۰۸:۴۱ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲

دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار روز دوشنبه نوسان کاهشی بسیار محدودی داشت و با همان قیمت روز قبل معامله شد. به اعتقاد معامله‌گران به دلیل کمبود پول در آخرین روز بهمن، بازار ارز نوسان خاصی نداشت.

قیمت دلار در سومین روز هفته با نوسان محدود ۵۰ تا ۱۰۰ تومانی در کانال جدید ماند. این اسکناس روز دوشنبه در پله اول کانال هفتم کریدور ۵۰ هزار تومانی معامله شد. بررسی بازار ارز در روز جاری حکایت از این دارد که کاهش تقاضا باعث رنج شدن قیمت اسکناس آمریکایی شده است. برخی معامله‌گران، دست خالی فعالان بازار در آخرین روز بهمن را دلیل تحرکات محدود قیمت دلار عنوان می‌کنند. در سومین روز هفته، نوسان قیمت، این اسکناس را در برخی ساعات معاملاتی به کانال ششم برگرداند، اما قیمت در نهایت در کانال هفتم کریدور ۵۰ هزار تومانی بسته شد.

برخی معامله‌گران بازار ارز دلیل حرکات رنج دلار در روز دوشنبه را نبود پول در بازار به رسم روز‌های پایانی هر ماه عنوان کردند. آن‌ها با این لفظ که در بازار هیچ خبری نیست از کاهش تقاضا خبر دادند.

پیش بینی قیمت دلار تا پایان هفته

کارشناسان اقتصادی معتقدند بازارساز توانایی آن را دارد که در کوتاه‌مدت با عرضه یا عدم عرضه به بازار جهت دهد. اما در بلندمدت، نرخ ارز تابع نقدینگی و تورم است. آن‌ها می‌گویند نقدینگی رو به رشد است و کسری تراز عملیاتی بودجه در بلندمدت بر قیمت ارز اثرگذار است.

گفتنی است تحلیلگران بازار‌های مالی هفته جاری را روز‌های مهمی برای رونددهی به قیمت دلار تا پایان سال می‌دانند. آن‌ها می‌گویند اگر قیمت دلار بتواند بالای کانال ۵۶ هزار تومانی تثبیت شود، قبل از پایان سال، سقف جدید را خواهد زد و اگر بازارساز موفق شود دلار را کنترل کند و اجازه ندهد دلار در محدوده ۵۷ هزار تومانی تثبیت شود تا پایان سال بعید است دلار به کانال بالاتر ورود کند.

به نظر می‌رسد کد‌ها و سیگنال‌هایی که از سمت بانک مرکزی به بازار ورود می‌کند مبنی بر این است که دست بازارساز خالی است و به اقدامات عجیبی مانند تمدید اوراق ۳۰ درصد و یا محدودیت در تراکنش‌های بانکی برای کنترل نرخ دلار روی آورده است.

بازدهی دلار در بهمن مثبت شد

بررسی قیمت دلار در یک ماه بهمن حکایت از این دارد که اسکناس آمریکایی طی ۳۰ روز بهمن بازدهی ۵.۴۳ درصدی داشته و دلار در مدت یاد شده رشد قیمت سه هزار تومانی داشته است.

گفتنی است دوشنبه ۳۰ بهمن درهم با کاهش ۸۰ تومانی با قیمت ۱۵ هزار و ۵۶۰ تومان معامله شد. علاوه بر آن قیمت تتر ۱۰۰ تومان کاهش داشت و روی رقم ۵۶ هزار و ۶۰۰ تومانی قرار گرفت. روز دوشنبه پوند انگلیس افزایش ۵۰ تومانی داشت و با رقم ۷۲ هزار و ۹۰ تومانی معامله شد. قیمت یورو کاهش محدود ۱۰ تومانی داشت و به قیمت ۶۱ هزار و ۵۸۰ تومان رسید.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر