تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کشف بیش از ۵۱۰۰ میلیارد ریال کالا و ارز قاچاق در فرودگاه‌ها

رضا بنی‌اسدی‌فر، فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از ۵۱۰۰ میلیارد ریال کالا و ارز قاچاق در فرودگاه‌های کشور و تامین امنیت ۳۶ میلیون مسافر خبر داد.

کد خبر: ۱۶۱۴۰۴
۱۷:۱۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲

کشف بیش از ۵۱۰۰ میلیارد ریال کالا و ارز قاچاق در فرودگاه‌ها

دیدارنیوز: فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از افزایش ۲۰ درصدی پرواز‌های داخلی و خارجی در ۱۰ ماهه امسال و برقراری امنیت پرواز بیش از ۳۶ میلیون مسافر خبر داد.

سردار رضا بنی‌اسدی‌فر در تشریح اقدامات و عملکرد پلیس فرودگاه‌های کشور در ۱۰ ماهه امسال، گفت: در این مدت شاهد افزایش ۲۰ درصدی پرواز‌های داخلی و خارجی بودیم. پلیس فرودگاه‌های کشور از ابتدای سال جاری موفق شد با تلاش شبانه روزی امنیت بیش از ۳۶ میلیون مسافر را در قالب بیش از ۳۰۲ هزار پرواز داخلی و خارجی را تأمین و رضایت مراجعه کنندگان جلب کند.

وی ادامه داد: کارکنان پلیس فرودگاه‌های کشور با تلاش شبانه‌روزی توانسته‌اند قاچاق کالا و ارز در خطوط هوایی را مدیریت کنند که این کشفیات در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته از افزایش ۱۲۹ درصدی با ارزش تقریبی پنج هزار و ۱۳۲ میلیارد و ۶۷۳ میلیون ریال برخوردار بوده است.

وی با بیان اینکه طی ۱۰ ماهه سال جاری ۱۴ کیلو و ۹۲۴ گرم طلا، ۴۶۳ گرم شمش و ۲۵۸ قطعه سکه طلای غیرمجاز کشف شده است، تصریح کرد: کشف بیش از دو تُن انواع موادمخدر با دستگیری ۹ هزار و ۶۰۶ نفر و همچنین کشف ۱۶ قبضه انواع سلاح و سه هزار و ۳۱۷ مورد تجهیزات نظامی و ممنوعه غیرمجاز نشانگر عملکرد خوب کارکنان پلیس فرودگاه‌های کشور دارد.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با تأکید بر اینکه با حکم مرجع قضائی ۱۰ هزار و ۴۳۹ دستگاه خودرو توقیف شده است گفت: در ۱۰ ماهه گذشته ۴۷ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی، کشف و برای آن‌ها پرونده قضائی تشکیل شده است.

بنی‌اسدی‌فر در پایان با بیان اینکه یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با بسیج تمام امکانات در سراسر کشور پاسدار آسایش و امنیت هموطنان است، خاطرنشان کرد: از عموم مردم عزیز و فهیم ایران اسلامی که خادمان خود در انتظامی کشور را در انجام وظایف محوله یاری می‌کنند تا احساس امنیت برای همه ایرانیان خلق شود، قدردانی می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها