تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در پرسپولیس چه خبر است؟

اختلاف در مجمع سرخ‌ها

با تصمیم وزارت ورزش، دو عضو جدید به هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس اضافه شدند و این در شرایطی است که نماینده سازمان خصوصی‌سازی حاضر به امضای صورتجلسه نشد.

کد خبر: ۱۶۱۳۴۳
۱۴:۲۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲

اختلاف در مجمع سرخ‌ها

دیدارنیوز: مجمع عمومی سالیانه باشگاه پرسپولیس از ساعت ۹ صبح امروز (سه‌شنبه) در محل این باشگاه برگزار شد.

در این جلسه با پیشنهاد وزارت ورزش مقرر شد حسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته و ابراهیم شکوری بازیکن پیشین سرخپوشان به عنوان دو عضو جدید به هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس اضافه شوند، اما با توجه به اینکه انتخاب اعضای هیئت مدیره در دستور جلسه مجمع وجود نداشت، این موضوع با مخالفت سازمان خصوصی‌سازی همراه شد.

به همین دلیل نماینده سازمان خصوصی‌سازی و نماینده سازمان بورس حاضر به امضای صورت جلسه نشدند و قرار شده جلسه بعدی مجمع با دستور جلسه انتخاب اعضای هیئت مدیره برگزار و سپس طباطبایی و شکوری به‌عنوان دو عضو جدید معرفی شوند.

پیش از این در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس با استعفای حسین خبیری موافقت و با استعفای پیمان حدادی مخالفت شده بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد