تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
نرخ ارز در ایران

خبردرمانی؛ ترمز دلار کشیده شد!

قیمت دلار در سومین روز هفته با حضور فعال‌تر سیاست‌گذار در بازار ارز، کاهشی شد. خبردرمانی، ارزپاشی محدود و نقش فعال بازارساز این اسکناس را در پله‌های ابتدایی کانال ۵۲ هزار تومانی نشاند.

کد خبر: ۱۶۱۱۸۷
۱۷:۳۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۲

ترمز دلار کشیده شد

دیدارنیوز: قیمت دلار، روز دوشنبه ۲۵ دی با گپ منفی بازگشایی شد و از نیمه کانال ۵۲ هزار تومانی پایین آمد. این اسکناس در بازگشایی بازار‌ها با کاهش ۶۰۰ تومانی در کف کانال ۵۲ هزار تومانی قرار گرفت و در پایان بازار سومین روز هفته، روی رقم ۵۲ هزار و ۲۵۰ تومانی بسته شد.

بررسی‌ها از بازار ارز حاکی از تعادل عرضه و تقاضاست. برخی معامله‌گران، حضور بازارساز را قوی‌تر از روز‌های گذشته می‌دانند.

کارشناسان اقتصادی معتقدند محدوده فعلی به مرز حساس دلار برای بازارساز تبدیل شده است. معامله‌گران در روز‌های گذشته مقدار عرضه دلار در بازار را محدود عنوان می‌کردند که این روند طی دو روز اخیر مقداری تعدیل شده است.

موج‌سواری بانک مرکزی روی اخبار

اظهارات رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر عرضه شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلا، روز یکشنبه سیگنال مثبت به بازار‌های مالی ارسال کرد؛ اما روز دوشنبه بانک مرکزی با انتشار اطلاعیه‌ای بر روی سایت رسمی خود خبر از ممنوعیت ارائه گواهی سپرده بر مبنای مسکوکات و شمش طلا داد که با حواشی زیادی مواجه شد.

بورس کالا در پاسخ به این اقدام اعلام کرد که مخالف انتقال طلا و شمش به دیگر بازارهاست. با این وجود، سیاست‌گذار همچنان بر موج اخبار سوار است و در بازار پشت خطی نیز روند قیمت دلار را کنترل می‌کند.

روز دوشنبه قیمت دلار در بازار‌های همسایه کاهشی شد. دلار سلیمانیه روی رقم ۵۲ هزار و ۷۵۰ تومانی ایستاد و دلار هرات با قیمت ۵۱ هزار و ۸۶۰ تومانی معامله شد. درهم امارات با کاهش ۱۵۰ تومانی با قیمت ۱۴هزار ۳۸۰ تومان معامله شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور