تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
از بازار خودرو چه خبر؟

خودروی مونتاژی ۱۱۰ میلیون گران شد

در بازار خودروی ایران، دیگنیتی پرستیژ کراس‌اوور محبوب بهمن موتور با رشد ۱۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته (شنبه)، مقام بالاترین افزایش قیمت را نصیب خود کرده و به کانال دو میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان رسیده است!

کد خبر: ۱۶۱۱۱۷
۱۱:۴۵ - ۲۴ دی ۱۴۰۲

خودروی مونتاژی ۱۱۰ میلیون گران شد

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز، یک‌شنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۲ صعودی گزارش می‌شود. اغلب خودرو‌های داخلی و مونتاژی نسبت به روز گذشته افزایش قیمت دارند و تعداد اندکی از آن‌ها، تغییری تجربه نمی‌کنند.

قیمت خودرو، امروز با افزایش نسبت به روز گذشته همراه است. رشد قیمت تقریباً در تمامی محصولات داخلی و مونتاژی به چشم می‌خورد و تعداد بسیار محدودی از آن‌ها، نوسانی نسبت به روز گذشته ندارند.

از هفته گذشته و پس از حمله تروریستی به کرمان تحرکات دلار در بازار آزاد آغاز شد و دیروز هم ادامه پیدا کرد. به نظر می‌رسد همین امر در کنار دیگر عوامل همچون عملی نشدن واردات خودرو منجربه تحریک بازار خودرو و در نتیجه افزایش قیمت نسبتاً شدید می‌شود. از هفته‌های گذشته رشد بازار خودرو آغاز شده و اغلب محصولات داخلی شاهد رشد‌های چند ده میلیون تومانی بودند.

با توجه به قیمت‌های اعلامی وب‌سایت کارنامه، قیمت خودرو امروز وضعیت آرامی را تجربه می‌کند.

قیمت خودرو‌های داخلی

قیمت خودرو‌های داخلی از آغاز روند معاملات امروز افزایش چشم‌گیری به نسبت روز‌های گذشته دارد.

کوییک دنده‌ای S از هاچ‌بک‌های اقتصادی شرکت سایپا محسوب می‌شود که طی هفته‌های گذشته افزایش محسوسی داشته و امروز نیز با رشد ۱۳ میلیون تومانی به نرخ ۳۹۸ رسیده است.

شاهین G از سدان‌های لوکس سایپا به شمار می‌رود که رکورددار افزایش قیمت در بازار خودرو‌های داخلی است. این خودرو ۲۶ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۶۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما، ارزان‌ترین هاچ‌بک ایران خودرو است که از ابتدای روز افزایش قیمت محسوسی را تجربه می‌کند. این خودرو ۲۰ میلیون تومان بالاتر از روز گذشته و با ۵۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

دنا پلاس اتوماتیک یکی از خودرو‌های رده بالای ایران خودرو نیز حدود ۳۷ میلیون تومان بالاتر از روز گذشته و با نرخ ۹۵۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

خودروی مونتاژی ۱۱۰ میلیون گران شد

قیمت خودرو‌های مونتاژی

قیمت خودرو‌های مونتاژی نیز افزایشی گزارش می‌شود؛ اما به نسبت داخلی‌های بازار، تعداد خودرو‌هایی که بدون تغییر هستند بیشتر است.

جک J۴ آپشنال یکی از خودرو‌های ارزان‌قیمت مونتاژی به شمار می‌رود که با وجود رشد قیمت اکثر خودروها، تغییر چندانی ندارد. این خودرو امروز نیز نوسانی نسبت به روز گذشته تجربه نمی‌کند و با ۷۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۳ کراس‌اوور نه‌چندان محبوب کرمان موتور یکی از بالاترین درصد تغییرات را نسبت به روز گذشته نصیب خود کرد. این خودرو ۵۵ میلیون تومان بالاتر از روز گذشته و با یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

فونیکس آریزو ۶ پرو جزو سدان‌های مونتاژی مدیران خودرو محسوب می‌شود که ۷۰ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با نرخ یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

دیگنیتی پرستیژ کراس‌اوور محبوب بهمن موتور با رشد ۱۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، مقام بالاترین افزایش قیمت را نصیب خود کرده و به کانال دو میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان رسیده است.

خودروی مونتاژی ۱۱۰ میلیون گران شد

پیش‌بینی قیمت خودرو در روز‌های آینده

پس از تجربه حدود ۱۰ ماه وضعیت ثابت و رکود در بازار خودرو، در هفته‌های اخیر نوسانات این بازار آغاز شد. بسیاری از کارشناسان معتقدند که با توجه به تغییرات نرخ ارز و عملی نشدن بسیاری از وعده‌های دولت‌مردان درباره بازار خودرو و همچنین انتشار برخی اخبار درباره حجم تولید و نحوه فروش تولیدکنندگان خودرو، احتمالاً قیمت خودرو مانند هفته‌های گذشته افزایش خواهد یافت؛ البته در صورتی که دولت بتواند رشد نرخ ارز را کنترل کند، می‌توان انتظار ثبات در بازار خودرو را داشت.

مطلب مرتبط:

آزادسازی چراغ خاموشِ قیمت خودرو!

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور