تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

نماینده مجلس: گرانی‌ها در کشور طبیعی نیست/ گوشت گوسفند کیلویی ۷۰۰ هزار تومان!

علیرضا پاک فطرت، نماینده شیراز در مجلس با بیان اینکه امروز بازار رها شده است، گفت: گرانی‌ها مردم را کلافه کرده است. گوشت گوسفند کیلویی ۷۰۰ هزار تومان شده که توجیهی ندارد. این گرانی‌ها در کشور طبیعی نیست.

کد خبر: ۱۶۰۹۴۲
۱۳:۴۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۲

نماینده مجلس: گرانی‌ها در کشور طبیعی نیست

دیدارنیوز: عضو مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس یازدهم گفت: استان فارس که روزی در بعد کشاورزی و دامپروری سرآمد بود، امروز به دلیل خشکسالی‌های پی در پی دچار بحران شده است.

علیرضا پاک فطرت در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی امروز (سه شنبه ۱۹ دیماه) مجلس شورای اسلامی، ضمن محکومیت حادثه تروریستی کرمان و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: رژیم اشغالگر صهیونیستی در جنگ ۳ روزه کشور‌های منطقه را شکست داد، امروز به برکت عظمت انقلاب اسلامی ایران در مقابل جوانان مقاوم غزه زمین گیر شده است و این به معنای نابودی زود بهنگام اسرائیل است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: استان پهناور فارس که مرز‌های آبی و خاکی جنوب کشور را پشتیبانی می‌کند، امروز به دلیل بی توجهی‌های گذشته دچار مشکل شده است. استان فارس که روزی در بعد کشاورزی و دامپروری سرآمد بود، امروز به دلیل خشکسالی‌های پی در پی دچار بحران شده است. کم بارشی و خشکسالی امسال فارس را با بحران حاد مواجه خواهد کرد، زیرا کشت‌های دیم و حتی کشت‌های آبی که بیشتر نیز گندم هستند، اگر امروز فکری برای آن‌ها نشود فاجعه به بار می‌آید و دولت باید گندم را با چند برابر قیمت از خارج وارد کند. انتظار می‌رود وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی در بارور کردن ابر‌ها تا حدودی جبران کمبود بارش را در گذشته انجام دهد.

وی در تذکری خطاب به وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: استان فارس با داشتن نوجوانان و جوانان برومند و ورزشکار سرانه ورزشی خصوصا در شهر شیراز از متوسط کشوری بسیار پایین‌تر است. فارس با جمعیتی نزدیک ۶ میلیون نفر یک ورزشگاه استاندارد و یک تیم فوتبال در لیگ برتر ندارد در صورتی که در دو دهه قبل، دو تیم فوتبال در لیگ برتر داشته است.

پاک فطرت اضافه کرد: شیراز یک شهر دانشگاهی و یک شهر درمانی است و بعد درمان جمعیت ۱۰میلیونی جنوب کشور را سرویس می‌دهد، با کمبود شدید تخت بیمارستانی روبرو است. در بعد آموزشی و مدارس در استان فارس حتی در شهرستان شیراز و زرقان که مرکز استان فارس است، هنوز مدارس سنگی و مدارس کانکسی وجود دارد. قیمت دارو خصوصا قیمت دارو‌های خاص در شیرار نجومی شده است.

وی در تذکری خطاب به رییس جمهور گفت: تخصیص بودجه‌های عمرانی استان فارس در سال جاری حداکثر ۳۵ درصد بوده در صورتی که نزدیک ۱۰ ماه از سال گذشته و این به معنای بی توجهی به کار‌های عمرانی است.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم در تذکری خطاب به معاون اول رییس جمهور ادامه داد: شما نظارت بر عملکرد وزارتخانه‌ها را دارید که بنظر می‌رسد وزرای شما پاسخگو نیستند. امروز بازار رها شده است و هرکس به هر قیمتی اجناس خود را می‌فروشد. گرانی‌ها مردم را کلافه کرده است. گوشت گوسفند کیلویی ۷۰۰ هزار تومان شده است که توجیهی ندارد. این گرانی‌ها در کشور طبیعی نیست. خرج به دخل نمی‌خورد و کارگر و کارمند و بازنشسته همه نگران هستند.

وی اضافه کرد: اصلاح سیستم اداری که باید انجام میشد، رها شده است. بی عدالتی در پرداخت حقوق ها، کارمندان و کارگران را گله‌مند کرده است. چرا باید حقوق پرسنل شرکتی نصف حقوق پرسنل همتراز باشد. این وضعیت جوانان را آزرده کرده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس اظهار داشت: به نام استخدام نخبگان نباید قانون را دور زد. قرار بود معلمان حق التدریسی و نهضتی تعیین تکلیف شوند. قرار بود پرسنل شرکتی که بیش از ۵ سال سابقه دارند، تعیین تکلیف شوند و حداقل آن نیز یکسان شدن حقوق آنان با نیرو‌های همتراز پرسنل رسمی بود. قرار مطالبات پایان خدمت بازنشستگان خصوصا آموزش وپرورش، بهداشت ودرمان، مخابرات و بقیه وزارتخانه‌ها به موقع پرداخت شود، اما هنوز این کار انجام نشده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد