تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

جمعه و شنبه، آسمان این استان‌ها برفی می‌شود

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که بارش‌ها در روز‌های جمعه و شنبه در شمال غرب کشور عمدتا به‌صورت برف خواهد بود. استان تهران روز شنبه بارش برف را در ارتفاعات تجربه خواهد کرد.

کد خبر: ۱۶۰۶۷۲
۱۱:۲۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۲

شنبه، آسمان این استان‌ها برفی می‌شود

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف طی روز شنبه (۱۶ دی‌ماه) در نقاط مختلف کشور در پی ورود سامانه بارشی خبر داد.

صادق ضیاییان افزود: فردا (۱۴ دی‌ماه) برای استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان و جنوب کرمان بارش پیش‌بینی می‌شود که این بارش در استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان موجب جاری شدن روان‌آب می‌شود از قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌ها خودداری شود.

وی با بیان اینکه جمعه (۱۵ دی ماه) بارش از شمال غرب کشور شروع می‌شود، اظهارکرد: طی این روز استان‌های آذرباریجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل درگیر هستند و روز شنبه (۱۶ دی‌ماه) وسعت آن بیشتر می‌شود، به‌گونه‌ای که استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، زنجان، همدان، قزوین، البرز، تهران و کردستان بارش‌هایی را تجربه می‌کنند. بارش پراکنده برای شمال خراسان جنوبی، سمنان به‌ویژه در نیمه شمالی آن پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: طی این مدت محور‌های مواصلاتی بین استان‌های ساحلی دریای خزر و جنوب رشته کوه البرز مانند تهران – مازندران و گیلان، سمنان – مازندران و گلستان، البرز – مازندران، قزوین – گیلان، اردبیل - گیلان شاهد بارش برف قابل توجهی خواهند بود بنابراین خودداری از تردد غیرضروری در این محور‌ها توصیه می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: بارش‌ها طی روز‌های جمعه و شنبه در شمال غرب کشور عمدتا به‌صورت برف خواهد بود. استان تهران روز شنبه بارش برف را در ارتفاعات تجربه خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير