تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
موج مهاجرت ورزشکاران ملی ادامه دارد

مهاجرت ستاره ژیمناستیک ایران به استرالیا

در ادامه موج مهاجرت ورزشکاران ملی و ستاره‌های برجسته ایران به کشور‌های دیگر، سعیدرضا کیخا ملی‌پوش سابق ژیمناستیک ایران به استرالیا مهاجرت کرد.

کد خبر: ۱۶۰۵۰۰
۱۰:۰۳ - ۱۰ دی ۱۴۰۲

مهاجرت ستاره ژیمناستیک ایران به استرالیا!

دیدارنیوز: ملی‌پوش سابق ژیمناستیک و عضو هیئت رئیسه فدراسیون این رشته به استرالیا مهاجرت کرد.

سعیدرضا کیخا ملی‌پوش سابق ژیمناستیک ایران که جزو چهره‌های خوش‌نام، موفق و باتجربه این رشته به حساب می‌آید، تصمیم گرفت که برای ادامه زندگی به کشور استرالیا مهاجرت کند.

کیخا که روز ۶ اردیبهشت ماه با حکم حمید سجادی وزیر وقت ورزش و جوانان به عنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون ژیمناستیک منصوب شد و همزمان ریاست هیئت ژیمناستیک استان فارس را نیز بر عهده داشت، در این باره گفت: با دعوت یکی از باشگاه‌های خوب در استرالیا مواجه شدم و تصمیم گرفتم برای کسب تجربه و دانش بیشتر به این کشور بروم.

وی ادامه داد: در دورانی که ورزشکار بودم، همه تلاشم را کردم تا برای ایران افتخارآفرین باشم. حالا می‌خواهم در مربیگری به مدارج بالا برسم و به عنوان یک مربی لژیونر باشم و اگر در آینده شرایط فراهم شد، تجربیات و دانشم را در اختیار کشورم بگذارم.

کیخا درباره مسئولیتی که در استان فارس داشت، گفت: با مسئولان اداره کل ورزش و جوانان صحبت کردم و آن‌ها را در جریان این تصمیم گذاشتم و قرار شد که با هماهنگی‌های لازم، یک تصمیم مناسب در خصوص هیئت ژیمناستیک این استان گرفته شود. خوشبختانه شرایط در این دو سال اخیر خوب بود و باید همین روند ادامه داشته باشد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها