تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسایل بین الملل ترور سردار موسوی را تحلیل کرد

اسرائیل به دنبال قدرت‌نمایی مقابل ایران است؟

حسن بهشتی پور، کارشناس بین الملل درباره ترور سردار رضی موسوی در دمشق گفت: آیا اسرائیل به دنبال قدرت‌نمایی مقابل ایران است؟ با وجود اینکه ایران نقش خود را در حمله حماس تکذیب کرده است، اما اسرائیل دنبال انتقام است. یکی دیگر از دلایلی که اقدام به این ترور کرده اند، روحیه دادن به نیروهایشان است، چون در چند وقت اخیر خیلی ضربه خورده اند

کد خبر: ۱۶۰۳۴۵
۱۷:۵۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۲

برخورد قاطع نشود، این رفتار اسرائیل تکرار می‌شود

دیدارنیوز: یک تحلیلگر مسائل بین‌الملل با اشاره به ترور سردار موسوی در دمشق گفت: مسئله اینجاست که چرا اسرائیل این فرد بزرگوار را شهید کرده است؟ اول باید به نفوذ توجه کنیم که چه کسانی اطلاعات لازم را به اسرائیل داده اند تا با حمله موشکی این عزیز را به شهادت برسانند؟ نتیجتا کشف عوامل نفوذی اسرائیل مهم است.

روز گذشته سردار سید رضی موسوی از فرماندهان ارشد سپاه قدس در سوریه به شهادت رسید، رخدادی که ایران وعده‌ پاسخی محکم را در مقابل آن به اسرائیل داده است.

حسن بهشتی پور، کارشناس بین الملل، در رابطه با تلاش اسراییل برای تحریک نظامی ایران گفت: تئوری نزدیک کردن ایران به جنگ درست است، اما مصادیق آن اشتباه است. اسراییل دنبال این است که ایران با آمریکا درگیر شود، چون می‌داند درگیر شدن خودش با ایران بسیار هزینه دارد و در شرایط فعلی که با حزب الله و حماس در دو جبهه می‌جنگد، جنگ با ایران منطقی نیست؛ بنابراین اصل این موضوع که اسراییل دنبال درگیر کردن ایران با آمریکاست چند سالیست که جریان دارد و با ترور سیدرضی نیز این اتفاق نمی‌افتد. اسراییل در موضوعات بسیاری تلاش دارد که ایران و آمریکا درگیر شوند.

به نقل از انتخاب بخش‌هایی از گفت و گوی بهشتی پور را در ادامه می‌خوانید:

«مسئله اینجاست که چرا اسرائیل این فرد بزرگوار را شهید کرده است؟ اول باید به نفوذ توجه کنیم که چه کسانی اطلاعات لازم را به اسرائیل داده اند تا با حمله موشکی این عزیز را به شهادت برسانند؟ نتیجتا کشف عوامل نفوذی اسرائیل مهم است.

مسئله بعدی اینجاست که آیا اسرائیل به دنبال قدرتنمایی مقابل ایران است؟ با وجود اینکه ایران نقش خود را در حمله حماس تکذیب کرده است، اما اسرائیل دنبال انتقام است. یکی دیگر از دلایلی که اقدام به این ترور کرده اند، روحیه دادن به نیروهایشان است، چون در چند وقت اخیر خیلی ضربه خورده اند. اسرائیل باید به افکار عمومی خود نیز پاسخ دهد که چرا در چند وقت اخیر ضعف جنگی نشان داده است.

اسرائیل بار‌ها و بار‌ها به سوریه حمله کرده است، منتهی اینجا یک فرد موثر به شهادت رسیده است. این حمله را می‌توان به شهادت حاج قاسم و فخری زاده تشبیه کرد. به نظر می‌رسد که شهادت سید رضی برای درگیر کردن ایران در جنگ نبود و اهداف سیاسی و خبری پشت سر آن وجود دارد. اگر برخورد قاطع انجام نشود، این رفتار اسرائیل تکرار می‌شود. الان یک فرمانده ارشد شهید شده است و باید واکنش نشان داد.

این حمله برای نشان دادن قدرت در مقابل ایران است تا بخشی از حمایت‌های ایران از غزه را تلافی کنند.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر