تیتر امروز

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟
واکنش تند یک اقتصاددان به تصویب دیرهنگام پیوستن به CFT در گفتگو با دیدارنیوز

مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟

امثال علم‌الهدی، دنیا را نمی‌شناسند و با این عدم شناخت خود برای کشور هزینه ایجاد می‌کنند. الان، آقای علم‌الهدی باید پاسخ بدهد که تصویبCFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟ این مصوبه که از دل مجمعی...
سردار رادان مطرح کرد

عاملان حادثه راسک منتظر انتقامی سخت باشند

چند روز پس از حمله تروریستی مرگبار به یک مقر نظامی در راسک استان سیستان و بلوچستان، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی اعلام کرد که انتقامی سخت در انتظار عاملان این حادثه تلخ است.

کد خبر: ۱۶۰۰۹۰
۱۱:۰۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲

عاملان حادثه راسک منتظر انتقامی سخت باشند

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی با بیان این که امروز جهاد علمی اختیار نیست، بلکه تکلیف است، گفت: انتقامی سخت در انتظار عاملان حمله ناجوانمردانه به راسک است.

سردار احمدرضا رادان در نشست گفتمان سازی و ارتقاء تعاملات با دانشگاه‌های سراسر کشور که به صورت وبیناری با عنوان طرح جهاد علمی در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با محوریت فرصت ها، قابلیت ها، راهکار‌ها و انتظارات برگزار شد، با بیان این که کلیدواژه اساسی و حیاتی در هر کشوری امنیت است، افزود: فرماندهی انتظامی در سطوح مختلف امنیت داخلی، عمومی و ملی نقش دارد و بر اساس مسئولیت خود، مسئول امنیت عمومی و از ارکان امنیت داخلی و موثر در امنیت ملی است.

وی با اشاره به این که سه محور حکومت، مردم و سازمان‌های غیردولتی نقش اساسی در ایجاد امنیت دارند، خاطرنشان کرد: هر کدام از این سه محور؛ اگر وظایف خود را ناقص انجام دهند می‌تواند مسائل اجتماعی را به مسائل امنیتی تبدیل کند.

فرمانده کل انتظامی کشور به نقش و مشارکت دانشگاه‌ها در انتظام ملی و رفع دغدغه‌های مردم اشاره و آن را غرورآفرین و برجسته برشمرد و اظهار داشت: ما به عنوان مجموعه انتظامی بر خود می‌بالیم و افتخار می‌کنیم که با کمک شما بتوانیم سرمایه اجتماعی خود را افزایش دهیم و از این طریق اقتدار پلیس ارتقاء پیدا کند.

وی در ادامه با بیان اینکه تمام این نشست‌ها و تبادل نظرات در راستای رفع دغدغه‌های مردم است، خاطرنشان کرد: شما استادان و رؤسای دانشگاه‌ها همانند خدمتگزاران مردم در مجموعه انتظامی از جنس مردم هستید و قطعا دغدغه‌های مردم را می‌شناسید. باید با کمک یکدیگر بتوانیم در حل دغدغه‌های مردم تلاش و باری از دوش آنان برداریم.

سردار رادان با اشاره به این که امروز جهاد علمی اختیار نیست، بلکه تکلیف است، اظهار داشت: این تکلیف، نقطه پایانی ندارد و باید تا حصول نتیجه مطلوب ادامه داشته باشد.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور در ادامه با تاکید بر این که باید این نشست‌ها و رفت و آمد‌ها افزایش یابد و در این مسیر دبیرخانه‌ای تشکیل شود، اظهار داشت: صرفا باید پروژه‌های مطرح شده در این نشست‌ها برای حل یک مسئله از جنس دغدغه مردم باشد.

سردار رادان خاطرنشان کرد: امیدواریم در این نشست‌ها بتوانیم دغدغه‌های مردم را رفع و از همین طریق سرمایه اجتماعی پلیس را افزایش دهیم تا منجر به اقتدار بیش از پیش پلیس شود.

وی با اشاره به این که دانشگاه‌ها می‌توانند ما را به سمت پلیس هوشمند هدایت کنند، عنوان داشت: در فرماندهی انتظامی ما امروز به سمت هوش مصنوعی و هوشمندسازی حرکت کرده ایم که امیدواریم با کمک دانشگاه‌ها به این برنامه‌های خود سرعت بیشتری دهیم.

فرمانده کل انتظام در پایان گفت: امروز استادان ما و روسای دانشگاه‌ها با روحیه جهادی و ولایی پای کار هستند و امیدواریم ما نیز بتوانیم از این فرصت طلایی برای بهره برداری نظرات و استفاده آن در بهبود ماموریت‌های مجموعه انتظامی استفاده کنیم.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، در ابتدای این نشست که حدود سه ساعت به طول انجامید تعداد زیادی از رؤسای دانشگاه‌ها و هیئت‌های علمی نقطه نظرات خود را بیان و از سردار رادان برای این ابتکار عمل و برگزاری نشست تشکر کردند.

مطلب مرتبط:

حمله یک جریان کوچک تروریستی نشانه بی‌عرضگی ماست

خبر‌های تلخ شرق کشور، حاصل عدم همکاری مسئولان در انسداد مرز‌ها است

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۷ مهر
امروز پنجشنبه ۱۷ مهر
امروز پنجشنبه ۱۷ مهر
امروز پنجشنبه ۱۷ مهر