تیتر امروز

محمد عطریانفر: می‌توانستیم کاری کنیم جنگ نشود، اما نکردیم/ آن که گفت نویسندگان بیانیه اصلاح طلبان عددی نیستند مگر خودش عددی است؟/طرفداران حاکمیت هم معتقدند که حصر کافی است/ کیهان رسالت رسانه‌های مکتوب را به اضمحلال کشاند
میدان داری تندروها، بیانیه اصلاح طلبان و آینده ایران با معاون سیاسی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی

محمد عطریانفر: می‌توانستیم کاری کنیم جنگ نشود، اما نکردیم/ آن که گفت نویسندگان بیانیه اصلاح طلبان عددی نیستند مگر خودش عددی است؟/طرفداران حاکمیت هم معتقدند که حصر کافی است/ کیهان رسالت رسانه‌های مکتوب را به اضمحلال کشاند

محمد عطریانفر، معاون سیاسی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران یکی دیگر از مهمانان برنامه «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که جامعه مقتدر می‌تواند دولت مقتدر بسازد، زیرا اگر جامعه قوی نباشد دولت...
پائیز سخت در انتظار ایران/ ساخت بمب اتم در اسرع وقت/ پزشکیان بدون هماهنگی به نیویورک نرود
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پائیز سخت در انتظار ایران/ ساخت بمب اتم در اسرع وقت/ پزشکیان بدون هماهنگی به نیویورک نرود

این صد و هجدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: جنگی مانند جنگ اوکراین و غزه در ایران اتفاق نخواهد افتاد/ سید عباس نبوی: با آمریکا توافق کنیم، جنگی رخ نمی‌دهد
در مناظره‌ای به میزبانی دیدارنیوز مطرح شد

صادق زیباکلام: جنگی مانند جنگ اوکراین و غزه در ایران اتفاق نخواهد افتاد/ سید عباس نبوی: با آمریکا توافق کنیم، جنگی رخ نمی‌دهد

"بررسی دکترین ایران در موضوع سیاست خارجی، خصوصا پس از ۷ اکتبر و جنگ ۱۲ روزه، بایدها و نبایدها" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و صادق زیبا کلام به میزبانی دیدار اندیشه...

هواشناسی؛ تداوم بارش‌ها و دمای ۴ درجه‌ای تهران

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش پراکنده در غالب مناطق کشور در روز جاری خبر داد و گفت: آسمان تهران فردا جمعه (۲۴ آذرماه) نیمه ابری، همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و به تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد است.

کد خبر: ۱۵۹۸۰۲
۰۹:۵۸ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲

هواشناسی؛ تداوم بارش‌ها

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش پراکنده در غالب مناطق کشور در روز جاری خبر داد.

صادق ضیاییان، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز در اغلب مناطق کشور بارش پراکنده ادامه دارد، اما بارش در استان‌های ساحلی و شمال شرق شدت بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه در برخی مناطق شرق و جنوب شرق وزش باد شدید رخ می‌دهد، درباره شرایط جوی کشور درروز جمعه نیز گفت: روز جمعه در شرق سواحل دریای خزر، شمال شرق، برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور ابرناکی، بارش و وزش باد همراه با کاهش دما پیش بینی می‌شود و این سامانه به تدریج تا اوایل شب از مرز‌های شرقی کشور خارج می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روز شنبه نیز در نیمه غربی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما حاکم است و در نیمه شرقی هوای سرد همراه با وزش باد مستقر خواهد بود.

ضیاییان افزود: از روز یکشنبه تا اواخر هفته آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش بینی می‌شود و در کلان شهر‌های کرج، تهران، اراک، اصفهان افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه دوشنبه در سواحل دریای خزر و مناطق شمالی آذربایجان شرقی و اردبیل بارش پراکنده رخ می‌دهد، گفت: طی دو روز آینده دریای خزر، خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده، نیز اظهارکرد: آسمان تهران فردا جمعه (۲۴ آذرماه) نیمه ابری، همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و به تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد و در روز شنبه (۲۵ آذر) صاف تا کمی ابری و همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان بیان کرد: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۷ و ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای منفی دو و منفی هشت درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر