تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
پلیس راهور فراجا خبر داد

تصادفات رانندگی؛ آمار وحشتناک فوتی‌ها در ۸ ماه

کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا می‌گوید که از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه، ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر: ۱۵۹۷۲۷
۱۳:۲۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲

تصادفات رانندگی؛ آمار وحشتناک فوتی‌ها در ۸ ماه

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهور فراجا از مرگ ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در تصادفات رانندگی از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه خبرداد.

سردار سید کمال هادیانفر در رزمایش طرح ترافیکی پلیس و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی در زمستان ۱۴۰۲ که پیش از ظهر امروز در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار شد، اظهارکرد: در حال حاضر و برابر آمار‌های پلیس راهنمایی و رانندگی حدود ۴۰ میلیون دستگاه وسیله نقلیه در سراسر وجود دارد که در حوزه کاهش تصادفات و ارتقاء ایمنی ترافیکی این وسایل و همچنین تمامی کاربران ترافیکی، پلیس و دیگر دستگاه‌ها مسئولیت‌هایی را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: کاهش تصادفات رانندگی و کاهش جانباختگان ناشی از از اولویت‌های پلیس راهنمایی و رانندگی است. اما لازم است که تمام دستگاه‌ها به این مهم توجه داشته باشد.

هادیانفر با بیان اینکه طی یک دهه یعنی از سال ۹۲ تاکنون، شاهد افزایش ۵۳۲ درصدی وسائل نقلیه در کشور بودیم، گفت: این آمار بالایی است، مخصوصا که خروجی چندانی از وسایل نقلیه نداشتیم و طرح اسقاط اجرا نشده است.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: همچنین آمار‌های ما نشان می‌دهد که امروز ۷۰ درصد تردد‌ها شهری و جاده‌ای با وسائل نقلیه تک‌سرنشین انجام می‌شود. این نشان دهنده نقص و ناتوانی سیستم حمل و نقل عمومی ما برای ارائه خدمات است. موضوعی که باید برای آن چاره‌ای شود.

وی در ادامه به آمار کشته‌شدگان حوادث رانندگی پرداخت و گفت: به‌طور میانگین سالانه حدود ۲۰ هزار جانباخته و ۳۰۰ هزار نفر در تصادفات مجروح یا مصدوم می‌شوند که از نظر ما حتی یک نفر هم آمار زیادی است و باید کاهش پیدا کند.

هادیانفر ادامه داد: در سال جاری نیز آمار‌های ما نشان می‌دهد که بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در تصادفات رانندگی کشته شده‌اند. در این مدت ۲۶۰ هزار نفر در تصادفات مجروح شده و آسیب دیده‌اند. این روند به هیچ عنوان مطلوب ما نیست و باید کاهش پیدا کند. ما حتی یک کشته در تصادفات رانندگی را نیز زیاد می‌دانیم.

رئیس پلیس راهور فراجا به پیگیری‌های پلیس و همکاری خوب دولت و مجلس برای کاهش آمار جانباختگان حوادث رانندگی اشاره کرد و گفت: در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی مطرح شده و بنا شد تا هر سال ۱۰ درصد شمار جانباختگان را کاهش دهیم تا در پایان پنج سال به کاهش ۵۰ درصدی برسیم.

رئیس پلیس راهور فراجا بر ضرورت هوشمندسازی پلیس راهور نیز تاکید کرد و گفت: مدیریت ترافیک و ارائه خدمات مطلوب به مردم نیازمند استفاده از فناوری‌های نوین و هوشمند است، موضوعی که پلیس راهور همواره به دنبال آن است. اقداماتی نظیر توسعه دوربین‌ها، بهره گیری از تجهیزات روز و همچنین استفاده از سامانه‌های مدیریت ترافیکی و سامانه‌های نظارتی مختلف باید در دستور کار قرار داشته باشد. خوشبختانه این مهم در پلیس راهور مورد توجه است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان