تیتر امروز

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
هواشناسی ایران

بارش باران و رعدوبرق در استان‌های شمالی

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها، وزش باد شدید و گرد و خاک در بعضی مناطق خبر داد و گفت: امروز (۲۰ آذر) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی بارندگی، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۵۹۶۴۸
۱۰:۰۶ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲

رگبار

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها، وزش باد شدید و گرد و خاک در بعضی مناطق خبر داد.

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۲۰ آذر) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی بارندگی، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: سه‌شنبه (۲۱ آذر) در شمال غرب، چهارشنبه (۲۲ آذر) در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی نقاط جنوب استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی استان‌های گیلان، مازندران، قزوین، البرز، تهران و پنجشنبه (۲۳ آذر) در غالب نقاط کشور بارش باران، رعدوبرق و در مناطق سردسیر بارش برف، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا جمعه (۲۴ آذر) در شمال شرق و نوار شرقی کشور ابرناکی و بارش پراکنده باران رخ خواهد داد و شدت فعالیت این سامانه روز چهارشنبه در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب و شمال غرب خواهد بود.

وی ادامه داد: بعد از ظهر چهارشنبه و طی روز پنجشنبه در نیمه شرقی و جنوب غرب کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: طی سه روز آینده دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده، تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۲۱ آذر) قسمتی ابری، همراه با غبار محلی و در بعضی ساعت‌ها غبارآلود با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و در روز چهارشنبه (۲۲ آذر) نیمه‌ابری و غبار صبحگاهی، از بعد از ظهر افزایش ابر و اوایل شب بارش پراکنده با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۳۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۷- و ۱- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد