تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
هواشناسی ایران

بارش باران و رعدوبرق در استان‌های شمالی

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها، وزش باد شدید و گرد و خاک در بعضی مناطق خبر داد و گفت: امروز (۲۰ آذر) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی بارندگی، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۵۹۶۴۸
۱۰:۰۶ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲

رگبار

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها، وزش باد شدید و گرد و خاک در بعضی مناطق خبر داد.

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۲۰ آذر) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی بارندگی، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: سه‌شنبه (۲۱ آذر) در شمال غرب، چهارشنبه (۲۲ آذر) در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی نقاط جنوب استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی استان‌های گیلان، مازندران، قزوین، البرز، تهران و پنجشنبه (۲۳ آذر) در غالب نقاط کشور بارش باران، رعدوبرق و در مناطق سردسیر بارش برف، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا جمعه (۲۴ آذر) در شمال شرق و نوار شرقی کشور ابرناکی و بارش پراکنده باران رخ خواهد داد و شدت فعالیت این سامانه روز چهارشنبه در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب و شمال غرب خواهد بود.

وی ادامه داد: بعد از ظهر چهارشنبه و طی روز پنجشنبه در نیمه شرقی و جنوب غرب کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: طی سه روز آینده دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده، تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۲۱ آذر) قسمتی ابری، همراه با غبار محلی و در بعضی ساعت‌ها غبارآلود با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و در روز چهارشنبه (۲۲ آذر) نیمه‌ابری و غبار صبحگاهی، از بعد از ظهر افزایش ابر و اوایل شب بارش پراکنده با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۳۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۷- و ۱- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها