تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

اطلاعیه پلیس درباره خودروهای «چای دبش»

پلیس راهور فراجا در پی ادعای مطرح شده مبنی بر شماره‌گذاری خودرو‌های توقیفی شرکت چای دبش، این موضوع را غیرواقعی اعلام کرد.

کد خبر: ۱۵۹۶۱۸
۱۷:۲۵ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲

اطلاعیه پلیس درباره خودروهای «چای دبش»

دیدارنیوز: پلیس راهور فراجا در واکنش به ادعای مطرح شده پیرامون شماره‌گذاری خودرو‌های توقیفی شرکت چای دبش از سوی پلیس راهور اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در اطلاعیه‌ای که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس منتشرکرده، آمده است: «در پی انتشار مطلبی کذب و مغرضانه و سراسر اتهام زنی فرد ضد انقلاب خارج نشین در فضای مجازی مبنی بر اینکه پلیس راهور خودرو‌های شرکت چای دبش را که مورد توقیف قرار گرفته‌اند به نام اشخاص یا شرکت‌های دیگری نقل و انتقال کرده است. پلیس راهور فراجا اعلام می‌دارد که این خبر اساسا کذب محض بوده و هر نقل و انتقالی برای خودرو‌های مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی در یک فرآیند کاملاً روشن و شفاف صورت می‌پذیرد به‌نحوی‌که امکان نقل و انتقال خودرو‌های توقیفی و دستوردار در سامانه‌های این پلیس، اصلاً امکان پذیر نیست.

لازم به ذکر است که براساس قانون، نقل و انتقال کلیه وسایل نقلیه اشخاص حقیقی یا حقوقی که فاقد دستورات مراجع قضایی یا سایر دستگاه‌های ذیصلاح باشند بلامانع بوده و اگر نقل و انتقالی برای خودرو‌های شرکت مذکور در استان البرز صورت پذیرفته مربوط به گذشته و فاقد دستور قضایی مبنی بر توقیف یا عدم ارائه خدمات بوده است. از طرف دیگر، تعداد خودرو‌های ادعا شده تحت مالکیت شرکت موصوف نیز مورد تایید این پلیس نبوده و در صورت لزوم مستندات آن به مراجع قضایی ارائه خواهد شد.»

پلیس راهنمایی و رانندگی در پایان تاکید کرده که «حق اقامه دعوی علیه انتشاردهندگان چنین اتهامات بی اساسی را در مراجع قضایی برای خود محفوظ می‌داند.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها