تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
مدیرکل آمریکای وزارت خارجه خبر داد

توافق ایران و کوبا برای تولید واکسن مننژیت

عیسی کاملی، مدیرکل آمریکای وزارت خارجه کشورمان از توافق ایران و کوبا برای تولید واکسن مننژیت خبر داد و گفت: دو کشور توافق کردند که در رابطه با تولید واکسن‌های جدید با یکدیگر همکاری کنند و در همین راستا قرار شد که در ارتباط با تولید واکسن مننژیت دو کشور همکاری کرده و تولید مشترک داشته باشند.

کد خبر: ۱۵۹۶۱۶
۱۷:۱۲ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲

توافق ایران و کوبا برای تولید واکنس مننژیت

دیدارنیوز: دستیار وزیر امور خارجه اظهار کرد: چشم‌انداز روشن در روابط ایران و آمریکای لاتین وجود دارد و اراده سیاسی قوی در تهران برای گسترش روابط با کشور‌های این منطقه براساس منافع مشترک وجود دارد.

عیسی کاملی، مدیرکل آمریکای وزارت خارجه در ارتباط با سفر اخیر رئیس‌جهور کوبا به تهران و دستاورد‌های این سفر اظهار کرد: رئیس‌جمهور کوبا بعد از ۲۲ سال به دعوت رئیس‌جمهور به تهران سفر کرد و این سفر در پاسخ به سفری بود که رئیس‌جمهور سال گذشته به هاوانا داشت.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که ما با کوبا در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه بیوتکنولوژیک ارتباط داریم و در جریان سفر رئیس‌جمهور کوبا به تهران او از انستیتو پاستور ایران نیز بازدید کرد، گفت: در همین چارچوب ایران و کوبا توافق کردند که در رابطه با تولید واکسن‌های جدید با یکدیگر همکاری کنند و در همین راستا قرار شد که در ارتباط با تولید واکسن مننژیت دو کشور همکاری کرده و تولید مشترک داشته باشند.

وی همچنین با بیان این‌که در زمان شیوع ویروس کرونا کوبا اولین کشوری بود که تکنولوژی ساخت واکسن را با ما اشتراک گذاشت و این اقدام کوبا برای ما مهم و ارزشمند است چرا که این کار کوبا در زمانی انجام شد که هر کشوری سعی داشت فقط منافع خود را ببیند، ولی کوبا در این زمینه با ما همکاری کرد و سرمایه خود را با ما اشتراک گذاشت، اظهار کرد: ما نیز تلاش کرده‌ایم که نیاز‌های آن‌ها را برآورده کنیم و زمانی که آن‌ها تحت فشار و تحریم حداکثری بودند ما تلاش کردیم که از کوبا حمایت کنیم و در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ محموله انرژی ایران برای استفاده در کوبا در اختیار این کشور قرار گرفت.

وی با بیان این که روابط ایران با هاوانا در پی سفر روسای جمهور دو کشور و توافقات صورت گرفته رو به رشد است، ادامه داد: مقامات کوبایی نیز از سفری که هفته پیش به تهران انجام دادند راضی بودند.

کاملی همچنین با بیان این‌که در جریان این سفر مقامات عالیرتبه دو کشور در ارتباط با غزه و تحولات بین‌المللی رایزنی و گفتگو کردند، ادامه داد: اشتراک نظر خوبی در ارتباط با مسائل بین‌المللی بین ایران و کوبا وجود دارد مقامات کوبا حملات اسرائیل به غزه را محکوم کرده و از آرمان فلسطین حمایت می‌کنند.

وی در ادامه گفت: در جریان این سفر توافق شد که یک ائتلاف جهانی بین ایران و کوبا و دوستان دو کشور برای حمایت از غزه و توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی صورت بگیرد.

دستیار وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که آیا در آینده شاهد سفر سران دیگر کشور‌های آمریکای لاتین به تهران و یا سفر رئیس‌جمهور به کشور‌های این منطقه خواهیم بود، اظهار کرد: ما در این زمینه در حال برنامه‌ریزی هستیم و تلاش داریم که ارتباطات بین مقامات ایران و کشور‌های آمریکای لاتین را هرچه بیشتر در سطح سران و دیگر سطوح ارشد و عالی‌رتبه گسترش دهیم.

توافق ایران و کوبا برای تولید واکنس مننژیت

وی همچنین با تاکید بر این‌که ما به دنبال این هستیم که روابط ایران و آمریکای لاتین را از حاشیه به متن سیاست خارجی کشورمان بیاوریم، اضافه کرد: در مدت اخیر قرارداد‌های تجاری خوبی بین برخی از بخش‌های خصوصی این منطقه منعقد شده است. بسیار مهم است که ما ظرفیت‌ها در این منطقه را شناسایی کنیم. خوشبختانه این موضوع در بخش تجاری ما شکل گرفته و این موضوع رو به رشد و رو به جلو است.

کاملی با بیان این‌که روابط ما با کشور‌های آمریکای لاتین یکپارچه نیست، ادامه داد: ما با برخی کشور‌های این حوزه ارتباطات خوبی داریم و می‌توانیم این الگو را در روابط‌مان با دیگر کشور‌های آمریکای لاتین تسری بدهیم.

دستیار وزیر امور خارجه با بیان این‌که ما معتقد هستیم که چشم‌انداز روشنی در روابط با آمریکای لاتین وجود دارد و اراده سیاسی قوی در این ارتباط در بین مقامات تهران هست، تصریح کرد: همانطور که اشاره شد در برخی دیگر از کشور‌های آمریکای لاتین نیز برای گسترش روابط با تهران این اراده متقابل وجود دارد و دیگر کشور‌ها در این حوزه نیز وقتی ببینند این روابط براساس منافع مشترک وجود دارد و این روابط می‌تواند منافع آن‌ها را تامین کند اراده بیشتری در این ارتباط در آن‌ها ایجاد خواهد شد.

وی در پایان صحبت‌های خود با بیان این‌که کشور‌های آمریکای لاتین عموما به چند جانبه‌گرایی معتقد هستند، اظهار کرد: بین ایران و کشور‌های این منطقه زمینه مشترکی برای نفع یک جانبه‌گرایی و ایجاد چند جانبه‌گرایی وجود دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر