تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

خبر خوب برای سربازان

محسن دهنوی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی می‌گوید که از پایان آذرماه دریافتی سربازان نزدیک ۲۰ درصد دیگر افزایش پیدا کند یعنی به صورت میانگین از ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان به ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان می‌رسد.

کد خبر: ۱۵۹۶۰۱
۱۲:۱۴ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲

خبر خوب برای سربازان

دیدارنیوز: یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از آذرماه حقوق سربازان افزایش پیدا می‌کند، گفت: طبق توافق صورت گرفته با ستاد کل نیرو‌های مسلح و سازمان برنامه و بودجه، از پایان آذرماه دریافتی سربازان نزدیک ۲۰ درصد دیگر افزایش پیدا کند یعنی به صورت میانگین از ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان به ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان می‌رسد.

محسن دهنوی در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران گفت: طبق قانون بودجه ۱۴۰۲، حقوق پرداختی سربازان بین ۶۰ تا ۹۰ درصد پایور هم‌تراز باشد و برای سربازان مجرد حداقل ۶۰ درصد و تا ۹۰ درصد برای سربازان متاهل اجرایی شود.

وی با بیان اینکه ابتدای امسال حدود ۲۰ درصد حقوق سربازان افزایش پیدا کرد، افزود: دریافتی سربازان در سال گذشته به صورت میانگین حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود که اکنون حقوق سربازان به صورت میانگین به ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان شده و تقریبا افرایش ۲۰ درصدی رخ داده است. مابقی آن هم به دلیل نبود منابع کافی به حکم قانونی مجلس عمل نشد و سازمان برنامه و ستاد کل نیرو‌های مسلح نتوانسته بودند بر سر تامین منابع به تفاهم برسند.

این عضو هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: در طول یک ماه گذشته جلسات متعددی در مجلس با حضور نمایندگان ستاد کل نیرو‌های مسلح و سازمان برنامه و بودجه تشکیل شد. احتیاج به ۱۵۰۰ میلیارد تومان منابع داشتیم تا بتوان در ماه‌های پایانی سال قانون به درستی اجرا شود.

وی با بیان اینکه منابع لازم برای اجرای قانون تامین شده است، گفت: توافق صورت گرفته که به موجب آن از آذر ماه یعنی پایان این ماه، دریافتی سربازان نزدیک ۲۰ درصد دیگر افزایش پیدا کند یعنی به صورت میانگین از ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان به ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان می‌رسد. بر این اساس میزان افزایش حقوق سربازان نسبت به سال گذشته میانگین ۴۵ درصد می‌شود بود لذا سربازان از این ماه شاهد افزایش حقوق خواهند بود.

دهنوی با این توضیح که این میزان افزایش به صورت میانگین است، گفت: افزایش ۸۰۰ هزار تومانی حقوق به صورت میانگین است و احتمالا برای مجرد‌ها کمتر و متاهل‌ها بیشتر است؛ طی یک ماه آینده خبر‌های خوب دیگری نیز برای سربازان خواهیم داشت.

این عضو هیات رئیسه محلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی شورای نگهبان درخصوص مصوبات مربوط به سربازی در لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: هنوز شورای نگهبان درباره لایحه برنامه هفتم و موضوع سربازی اعلام نظر کرده است.

قالیباف برای اصلاح سربازی مذاکراتی با مقامات عالی ستاد کل نیرو‌های مسلح داشته است

وی ادامه داد: قبل از اینکه مواد مربوط به سربازی در لایحه برنامه هفتم گنجانده شود، جلساتی با ستادکل نیرو‌های مسلح برگزار شد و قالیباف شخصا موضوع را پیگیری کرد. از ایشان تشکر می‌کنم که درباره موضوع اصلاح سربازی با مقامات عالی ستاد کل جلسه گذاشته و مذاکره کردند.

دهنوی بیان کرد: طبق اطلاعم ستادکل درباره متن مصوب مجلس درباره سربازی به شورای نگهبان نظری را اعلام نکرده است.

وی همچنین گفت: مصوبه مجلس درباره سربازی در لایحه برنامه هفتم آغازی برای اصلاح اساسی در فرآیند سربازی است. فکر می‌کنیم این موضوع با چارچوب برنامه‌های ستاد کل همراه بوده البته ممکن است اشکالاتی نسبت به بخش‌هایی از مصوبه مجلس داشته باشند که می‌توانند به شورای نگهبان منعکس کرده تا ما در مجلس اصلاحاتی را اعمال کنیم؛ به طور کلی نگاه ستاد کل نیرو‌های مسلح نسبت به اصلاح فرآیند سربازی مثبت است و اینکه باید اصلاح صورت گیرد و خودشان هم پیش قدم هستند.

دولت هر چه سریعتر لایحه اصلاح سرباری را به مجلس ارائه دهد

این عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت در حال بررسی لایحه اصلاح سربازی است، گفت: با توجه به اینکه چند ماه است که لایحه اصلاح سربازی در دستور هیات دولت است، درخواست ما از بهادری جهرمی سخنگوی دولت این است که هر چه سریعتر این لایحه به صحن دولت و سپس به مجلس ارائه کند؛ همه باید دست به دست هم داده تا این اصلاح زودتر انجام شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان