تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

برکناری رئیس یک فدراسیون به دلیل پوشش ورزشکاران خارجی!

مهران تیشه‌گران، رئیس فدراسیون ناشنوایان به دلیل حضور ورزشکاران زن خارجی با پوشش بدون حجاب در مسابقات قهرمانی دوومیدانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه در تهران از سمتش برکنار شد.

کد خبر: ۱۵۹۱۰۲
۰۸:۳۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲

برکناری رئیس یک فدراسیون به دلیل پوشش ورزشکار خارجی!

دیدارنیوز: با برکناری مهران تیشه‌گران؛ علیرضا خسروی به‌عنوان سرپرست فدراسیون ناشنوایان انتخاب شد.

به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، با حکم کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان، علیرضا خسروی به‌عنوان سرپرست فدراسیون ناشنوایان انتخاب شد.

پیش از این مهران تیشه‌گران ریاست فدراسیون ناشنوایان را برعهده داشت. او روز ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ انتخاب و معرفی شده بود.

به نقل از تسنیم، روز گذشته (دوشنبه) و در جریان مسابقات قهرمانی دوومیدانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه ورزشکاران خارجی با لباس نامتعارف مسابقه دادند.

تیشه‌گران در این باره گفته بود: «آدم‌های مریض به سراغ این چیز‌ها می‌روند. در زمان برگزاری مسابقات بانوان هیچ مردی در ورزشگاه آفتاب انقلاب حضور نداشت. ما به حراست گفته بودیم که جلوی دوربین‌ها را بگیرند. خودِ خارجی‌ها عکس و فیلم از ورزشکار خودشان گرفتند. مشکل خاصی نبوده، چون مسابقات بانوان در نوبت صبح و مسابقات مردان در نوبت بعد از ظهر برگزار شد. ضمن اینکه همه جا هم پوشیده بوده و مشکلی از جانب برگزاری وجود نداشته است. لباس دوومیدانی در خارج از ایران همین است، وگرنه از جانب برگزاری هیچ مشکلی نبوده و همه جا پوشیده بوده است. در همه جای ایران برگزاری مسابقات بخش بانوان را داریم، ولی اینکه بگوییم آقایی آمده، اینگونه نیست. خدا را شکر مسابقات بدون مشکل به پایان رسید و بدون دغدغه و مشکل انجام شد. بچه‌های ما که با اینگونه لباس‌ها حضور نداشتند. ضمناً به خارجی‌ها نمی‌توانیم بگوییم چرا اینگونه پوشش دارند. با مشکلات زیادی میزبانی می‌گیریم تا ثابت کنیم که در ایران برای خانم و آقا هیچ تفاوتی قائل نیستیم. در واقع برای بانوان احترام قائل هستیم و حضورشان در ورزش مشکل ندارد».

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها