تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

استفاده از فناوری جدید در کنسرت مجید رضوی

تازه‌ترین کنسرت مجید رضوی در حالی با اجرای قطعات منتخب این خواننده موسیقی پاپ برگزار شد که دست اندرکاران برنامه برای اولین بار از یک فناوری جدید برای طراحی جلوه‌های تصویری این کنسرت استفاده کردند.

کد خبر: ۱۵۸۸۴۷
۱۹:۰۸ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲

استفاده از فناوری جدید در کنسرت مجید رضوی

دیدارنیوز: مجید رضوی خواننده پاپ که طی ماه‌های اخیر کنسرت‌هایی را در تهران، شهر‌های مختلف کشور و برخی از کشور‌های خارجی برگزار کرده، در تازه‌ترین اجرای زنده خود که شامگاه روز دوشنبه بیست و نهم آبان ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت، ضمن اجرای قطعات منتخب خود، از فناوری جدیدی برای طراحی جلوه‌های تصویری کنسرتش استفاده کرد.

در ابتدای کنسرت تصاویری در قالب فناوری جدید سه بعدی (۳ D) به واسطه طراحی و ایده‌پردازی جدید گروه اجرایی کنسرت از صفحه نمایشگر سالن پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

این فناوری از جمله ایده‌های جدید گروه تهیه و اجرای تازه‌ترین کنسرت مجید رضوی بود که به گفته دست اندرکاران موسسه برگزار کننده کنسرت، تاکنون در کنسرت‌های موسیقی پاپ ایران استفاده نشده و این برای اولین‌بار بود که باهدف احترام به سلیقه و ذائقه مخاطبان و طرفداران این خواننده از این فناوری در یک اجرای زنده استفاده می‌شود.

مجید رضوی در ابتدا قطعه «چشم نظر» را برای مخاطبان اجرا کرد. «پنج صبح»، «آسمون»، «دلت ترسیده» و «نگین قلبمی» آثار دیگری بودند که در این کنسرت اجرا شدند.

رضوی در ادامه کنسرت، به اجرای قطعه «طلا» پرداخت و پس از آن «گرگ و میش» را اجرا کرد. ضمن اینکه اجرای قطعات «فرشته» و «پر می‌زنه» هم بخش دیگری از این کنسرت بودند.

مجید رضوی پس از اجرای این آثار بود که صحنه را ترک کرد و از گروه نوازندگان کنسرت خواست تا در این بخش با اجرای یک قطعه بی‌کلام آغاز کننده بخش دوم کنسرتش باشند.

«اینا»، «آدم بدای دور تو»، «زیبا»، «خجالتی»، «بالاخره»، «قلبمی پس»، «منم» و «دسته گل» قطعاتی دیگری بودند که رضوی برای مخاطبانش اجرا کرد.

حسین احمدیان رهبر ارکستر، محمد دینار نوازنده گیتار بیس، مرودین خاکی نوازنده کیبورد، نیما پسندیده نوازنده گیتار الکتریک، نیکان زند نوازنده گیتار نایلون، کسری تدین نوازنده ساکسفون و فلوت، امید قدسی نوازنده ویولن، یاسر صارمی نوازنده پرکاشن، امین همه خانی سینتی سایزر، نوید رهنما نوازنده درامر گروه نوازندگان تازه‌ترین کنسرت مجید رضوی را تشکیل می‌دادند. این در حالی است که در اجرای چند قطعه منتخب این کنسرت تعدادی از هنرمندان کشورمان در قالب ارکستر زهی به سرپرستی علیرضا فواکهی گروه را همراهی کردند.

کنسرت مجید رضوی توسط موسسه «اکسیرنوین» به تهیه‌کنندگی محمدرضا خانزاده در دو سانس ۱۹ و ۲۲ به میزبانی سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی