تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
سعیدی، نماینده مجلس مطرح کرد

حذف فرهیختگان مجلس منجر به نگرانی در کشور شد

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس با بیان اینکه این میزان ریزش توسط هیئت‌های اجرایی کم سابقه بود، گفت: حذف فرهیختگان مجلس منجر به نگرانی در کشور شد.

کد خبر: ۱۵۸۸۰۴
۰۹:۳۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲

معین

دیدارنیوز: نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: تفسیر شورای نگهبان براساس نظارت استصوابی این است که امکان دارد یک نماینده در دوران نمایندگی صلاحیت خود را از دست بدهد، اما بنده معتقد هستم که این میزان ریزش توسط هیئت‌های اجرایی کم سابقه بوده است.

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس، در گفتگو با منیبان در واکنش به ردصلاحیت نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی و اینکه به نظر می‌رسد این امر نداشتن صلاحیت با حضور آن‌ها در مجلس تناقض دارد، گفت: تفسیر شورای نگهبان براساس نظارت استصوابی این است که امکان دارد یک نماینده در دوران نمایندگی صلاحیت خود را از دست بدهد، اما بنده معتقد هستم که این میزان ریزش توسط هیئت‌های اجرایی کم سابقه بوده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: معمولاً هیئت‌های اجرایی در انتخابات گذشته نگاه بازتری نسبت به داوطلبان داشتند این دوره نسبت به دوره‌های گذشته نیرو‌های بسیار توانمندی نظیر مسعود پزشکیان، محسن زنگنه، جلیل رحیمی جهان‌آبادی، غلامرضا نوری قزلجه، محمودی و رحمانی حذف شدند.

سعیدی با اشاره به نتایج اعتراض ردصلاحیت‌ها تصریح کرد: امیدوار هستم که در مراحل بعدی رسیدگی مجدد صورت بگیرد و صلاحیت افراد مذکور مطابق با قانون تایید شود. فارغ از همه موارد مطرح شده یکی از شاخصه‌های انتخابات رقابتی، حضور اقشار و افکار مختلف در چارچوب قانون است. امیدواریم از طریق شورای نگهبان این مهم صورت بگیرد و نگرانی که در سطح کشور در نتیجه حذف برخی از فرهیخته‌ترین نیرو‌های شاخص مجلس یازدهم توسط هیئت‌های اجرایی اتفاق افتاد، اصلاح شود.

نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه بسیاری بر این باور هستند که حذف داوطلبین توسط هیئت‌های اجرایی نوعی مهندسی انتخابات محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: خیر، بنده چنین نظری ندارم و امیدوارم در مراحل بعدی به اعتراض این عزیزان رسیدگی شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد