تیتر امروز

اینجا جان «کارگر» کالا است!
«دیدارنیوز» به بهانه روز کارگر، آمار ضدو نقیض فوتی های کارگری را بررسی می‌کند:

اینجا جان «کارگر» کالا است!

در این گزارش تنها به گوشه‌ای از نابسامانی حوزه کارگری به ویژه تناقض‌گوی مدیران دولتی در مورد آمار حوادث ناشی از کار خواهیم پرداخت.
فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.

سایه رکود بر سر سومین اقتصاد جهان

تولید ناخالص داخلی ژاپن، سومین اقتصاد بزرگ جهان در سه ماهه سوم ۲.۱ درصد کاهش یافت که کاهشی بسیار شدیدتر از پیش‌بینی ۰.۶ درصدی سالانه بازار بود.

کد خبر: ۱۵۸۶۹۵
۰۸:۵۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲

سایه رکود بر سر سومین اقتصاد جهان

دیدارنیوز: بر اساس داده‌های دولتی منتشر شده، اقتصاد ژاپن در دوره جولای تا سپتامبر دچار کاهش شده و به دو فصل متوالی رشد پایان داده است.

به نقل از بیزنس، تولید ناخالص داخلی (GDP) در سومین اقتصاد بزرگ جهان در سه ماهه سوم ۲.۱ درصد کاهش یافت که کاهشی بسیار شدیدتر از پیش‌بینی ۰.۶ درصدی سالانه بازار بود. این رکود به دنبال رشد ۴.۵ درصدی در سه ماهه دوم ثبت شده است.

با توجه به عدم وجود موتور رشد، اگر اقتصاد ژاپن دوباره در سه ماهه جاری نیز نزول کند جای تعجب نیست. تاکشی مینامی، اقتصاددان ارشد موسسه تحقیقاتی نورینچوکین گفت: خطر سقوط ژاپن به رکود را نمی‌توان رد کرد.

وی افزود: رشد ضعیف و شبح کاهش تورم می‌تواند خروج بانک ژاپن از نرخ‌های بهره منفی را به تاخیر بیندازد.

این کندی رشد اقتصادی به تورم بالا نسبت داده شده است که مصرف خانوار‌ها و تقاضای خارجی ضعیف از چین و جا‌های دیگر را تحت فشار قرار می‌دهد و بر تولیدکنندگان ژاپنی فشار وارد می‌کند.

داده‌ها نشان می‌دهد که مصرف بین ماه جولای و سپتامبر پس از کاهش ۰.۹ درصدی در سه ماهه قبل، بدون تغییر بوده که کمتر از میانگین تخمین اقتصاددانان برای رشد ۰.۲ درصدی است.

استفان آنگریک، اقتصاددان ارشد در مودی آنالیتیکس توکیو گفت: «ارقام ناامیدکننده سه ماهه سوم به‌عنوان یادآوری هشداردهنده است که کشور هنوز از وضعیت بحرانی خارج نشده است».

دستمزد‌های واقعی تعدیل شده بر اساس تورم، شاخصی از قدرت خرید مصرف کننده، در سپتامبر ۲.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت و هجدهمین ماه متوالی کاهش را نشان داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی