تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

سایه رکود بر سر سومین اقتصاد جهان

تولید ناخالص داخلی ژاپن، سومین اقتصاد بزرگ جهان در سه ماهه سوم ۲.۱ درصد کاهش یافت که کاهشی بسیار شدیدتر از پیش‌بینی ۰.۶ درصدی سالانه بازار بود.

کد خبر: ۱۵۸۶۹۵
۰۸:۵۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲

سایه رکود بر سر سومین اقتصاد جهان

دیدارنیوز: بر اساس داده‌های دولتی منتشر شده، اقتصاد ژاپن در دوره جولای تا سپتامبر دچار کاهش شده و به دو فصل متوالی رشد پایان داده است.

به نقل از بیزنس، تولید ناخالص داخلی (GDP) در سومین اقتصاد بزرگ جهان در سه ماهه سوم ۲.۱ درصد کاهش یافت که کاهشی بسیار شدیدتر از پیش‌بینی ۰.۶ درصدی سالانه بازار بود. این رکود به دنبال رشد ۴.۵ درصدی در سه ماهه دوم ثبت شده است.

با توجه به عدم وجود موتور رشد، اگر اقتصاد ژاپن دوباره در سه ماهه جاری نیز نزول کند جای تعجب نیست. تاکشی مینامی، اقتصاددان ارشد موسسه تحقیقاتی نورینچوکین گفت: خطر سقوط ژاپن به رکود را نمی‌توان رد کرد.

وی افزود: رشد ضعیف و شبح کاهش تورم می‌تواند خروج بانک ژاپن از نرخ‌های بهره منفی را به تاخیر بیندازد.

این کندی رشد اقتصادی به تورم بالا نسبت داده شده است که مصرف خانوار‌ها و تقاضای خارجی ضعیف از چین و جا‌های دیگر را تحت فشار قرار می‌دهد و بر تولیدکنندگان ژاپنی فشار وارد می‌کند.

داده‌ها نشان می‌دهد که مصرف بین ماه جولای و سپتامبر پس از کاهش ۰.۹ درصدی در سه ماهه قبل، بدون تغییر بوده که کمتر از میانگین تخمین اقتصاددانان برای رشد ۰.۲ درصدی است.

استفان آنگریک، اقتصاددان ارشد در مودی آنالیتیکس توکیو گفت: «ارقام ناامیدکننده سه ماهه سوم به‌عنوان یادآوری هشداردهنده است که کشور هنوز از وضعیت بحرانی خارج نشده است».

دستمزد‌های واقعی تعدیل شده بر اساس تورم، شاخصی از قدرت خرید مصرف کننده، در سپتامبر ۲.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت و هجدهمین ماه متوالی کاهش را نشان داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی