تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.
علی رضایی نماینده کنگاور مطرح کرد

به خاطر انتقاد از دولت، نمایندگان را ردصلاحیت کردند

علی رضایی، نماینده کنگاور درباره ماجرای جنجالی و بحث‌برانگیز ردصلاحیت‌ها برای انتخابات پیش‌روی مجلس گفت: اداره اطلاعات، سپاه، ثبت احوال، نیروی انتظامی و دادگستری، فرد را تایید کرده است و گفته او مشکلی ندارد، سپس هیات اجرایی به یک‌باره، نامزد انتخاباتی را رد می‌کند، چون نماینده به استاندار انتقاد کرده یا به فرماندار و وزیر کشور و کلا دولت تذکر داده است که مثلا فلان انتصابی که انجام دادید، خوب نبوده است و فرد بر سر کار آمده خیلی کارایی ندارد.

کد خبر: ۱۵۸۵۹۱
۱۳:۴۶ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲

به خاطر انتقاد از دولت، نمایندگان را ردصلاحیت کردند!

دیدارنیوز: علی رضایی نماینده کنگاور می‌گوید: اداره اطلاعات، سپاه، ثبت احوال، نیروی انتظامی و دادگستری، فرد را تایید کرده است و گفته او مشکلی ندارد، اما هیات اجرایی به یک‌باره، نامزد انتخاباتی را رد می‌کند، چون نماینده به استاندار انتقاد کرده یا به فرماندار و وزیر کشور و کلا دولت تذکر داده که مثلاً فلان انتصابی که انجام دادید، خوب نبوده است و فرد بر سر کار آمده خیلی کارایی ندارد.

علی رضایی، نماینده کنگاور از چهره‌های اصولگرایی است که صلاحیتش در هیات اجرایی حوزه انتخابیه‌اش، تایید نشده است.

او در این باره با رویداد۲۴ گفتگو کرده است که در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

* نمایندگان فعلی، تا شش ماه دیگر نماینده هستند و شأن آن‌ها باید حفظ شود. صلاحیت نماینده توسط مراجع پنج‌گانه که قانون تعریف کرده، تایید شده، دلیلی ندارد هیات اجرایی فرد را رد کند. اساسا آن‌ها در آن حد و اندازه‌ای نیستند که این کار را انجام دهند و رد صلاحیت کنند نارضایتی ایجاد کنند.

* از بنده ایرادی که گرفتند این است که گفتند شما در انتصاب مدیران دخالت داشته‌اید. اصلاً این موضوع را نمی‌پذیرم، چون ما به عنوان نماینده، دو رسالت داریم، قانون‌گذاری و نظارت. پس در بُعد نظارتی، نماینده می‌بایست به موضوعات ورود پیدا کند و مثلا تحقیق کند و بگوید فلان مدیری که بر سر کار آوردید، ضعیف است. ما وظیفه تذکر، سوال و استیضاح را داریم و برایم سوال است که کجای این رویکرد اشتباه، انحراف و خلاف است؟

* سختگیری‌های هیات‌های اجرایی، باعث ناراحتی هواداران برخی نامزد‌های انتخاباتی شده است. این رویکرد، منجر به دلسردی مردم می‌شود، آن هم در شرایطی که ما نیازمند مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هستیم. نباید کاری کنیم که سرمایه‌های اجتماعی در کشور از بین بروند و شاهد رای ندادن خیلی از افراد در انتخابات باشیم، زیرا این اتفاق همان چیزی از که دشمنان نظام می‌خواهند.

* اداره اطلاعات، سپاه، ثبت احوال، نیروی انتظامی و دادگستری، فرد را تایید کرده است و گفته او مشکلی ندارد، سپس هیات اجرایی به یک‌باره، نامزد انتخاباتی را رد می‌کند، چون نماینده به استاندار انتقاد کرده یا به فرماندار و وزیر کشور و کلا دولت تذکر داده است که مثلاً فلان انتصابی که انجام دادید، خوب نبوده است و فرد بر سر کار آمده خیلی کارایی ندارد. پس از این انتقاد و تذکرها، فرماندار یک هیات اجرایی را گزینش کرده است و استاندار هم به فرماندار گفته اگر به فلان فرد، ایرادی نگیری و ردصلاحیتش نکنی من تو را از پستی که داری برمی‌دارم. عین این عبارت را چندتا از نماینده‌ها به هم گفتند. معتقدم جلوتر که برویم، چشمان تیزبین هیات‌های نظارت این چالش‌ها را حل خواهد، ولی شوکی که وارد شده باعث نارضایتی برخی از مردم شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی