تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

قیمت جهانی نفت؛ تاثیر گزارش اوپک و سخت‌گیری آمریکا بر صادرات روسیه

قیمت جهانی نفت امروز (سه‌شنبه) به دنبال گزارش اوپک مبنی بر مقاوم بودن زیرساخت‌های بازار و همچنین بالا رفتن نگرانی در مورد عرضه به خاطر سخت‌گیری آمریکا بر صادرات نفت روسیه، افزایش یافت.

کد خبر: ۱۵۸۴۹۱
۰۸:۴۱ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲

نفت

دیدارنیوز: قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۰ سنت معادل ۰.۲۴ درصد افزایش به ۸۲ دلار و ۷۶ سنت رسید.

به نقل از رویترز، قیمت نفت روز سه‌شنبه به دنبال گزارش اوپک مبنی بر مقاوم بودن زیرساخت‌های بازار و همچنین بالا رفتن نگرانی در مورد عرضه به خاطر سخت‌گیری آمریکا بر صادرات نفت روسیه، افزایش یافت.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۰ سنت معادل ۰.۲۴ درصد افزایش به ۸۲ دلار و ۷۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۱ سنت معادل ۰.۲۷ افزایش ۷۸ دلار و ۴۷ سنت معامله می‌شود.

سازمان کشور‌های صادر کننده نفت اوپک در گزارش ماهانه خود سوداگران را مقصر کاهش اخیر قیمت نفت اعلام کرد و پیش‌بینی خود از رشد تقاضای جهانی در ۲۰۲۳ را افزایش داد.

قیمت نفت هفته گذشته به خاطر نگرانی در مورد کاهش تقاضا در آمریکا و چین به عنوان بزرگترین مصرف کنندگان نفت دنیا به پایین‌ترین رقم از ماه ژوئیه رسیده بود.

ادامه مذاکرات در عراق برای از سرگیری انتقال نفت از خط لوله عراق/ترکیه می‌تواند چالش دیگری برای بازار باشد؛ و زیر نفت عراق انتظار دارد به زودی به توافقی با دولت منطقه‌ای کردستان و شرکت‌های نفت خارجی برای از سرگیری تولید نفت از میادین کردستان و آغاز دوباره صادرات نفت از طریق این خط لوله برسد.

ترکیه از بیست و پنجم ماه مارس و به دنبال رای اتاق بین المللی بازرگانی صادرات روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت را از خط لوله عراق ترکیه متوقف کرده است.

سخت‌گیری بیشتر آمریکا بر صادرات نفت روسیه هم از قیمت نفت حمایت کرده، چون احتمال اختلال در عرضه را بالا می‌برد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا به چند شرکت کشتیرانی هشدار داده و اطلاعات حدود ۱۰۰ نفتکش را که مشکوک به نقض تحریم‌های غرب علیه نفت روسیه هستند خواسته است.

به علاوه وزارت انرژی آمریکا ۱.۲ میلیون بشکه نفت برای پر کردن ذخایر استراتژیک نفتی خریداری کرده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد