تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.

توضیحات صحرایی درباره تفکیک جنسیتی کتب درسی؛ «نیاز‌ها فرق دارد»

اظهارات اخیر رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم درباره تفکیک جنسیتی کتب درسی بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشته است.

کد خبر: ۱۵۸۴۴۸
۱۰:۴۱ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲

توضیحات صحرایی درباره تفکیک جنسیتی کتب درسی

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش درباره تألیف کتاب‌های درسی متناسب با جنسیت دختران و پسران گفت: نیاز‌های اجتماعی دختران و پسران با یکدیگر فرق دارد و کتاب‌های دینی و تربیتی در مواردی با یکدیگر متفاوت است؛ همچنین نیاز‌های مدارس دخترانه و پسرانه نیز متفاوت است.

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش امروز (دوشنبه) درباره تدوین کتاب‌های درسی متفاوت، متناسب با جنسیت دختران و پسران گفت: این موضوع یک امر کاملاً تعلیم و تربیتی است و ارتباطی به نگرش و مسائلی از این دست ندارد.

وی افزود: نیاز‌های اجتماعی دختران و پسران با یکدیگر فرق دارد و کتاب‌های دینی و تربیتی در مواردی با یکدیگر متفاوت است؛ همچنین نیاز‌های مدارس دخترانه و پسرانه متفاوت است، اما برخی افراد عادت دارند که غلط شماری کنند.

به نقل از تسنیم، هم‌اکنون برخی از کتاب‌های درسی همچون تفکر و سبک زندگی در دوره متوسطه اول برای دختران و پسران متفاوت تألیف می‌شود تا به نیاز‌های خاص هر گروه از دانش‌آموزان پاسخ دهد.

توضیحات صحرایی درباره تفکیک جنسیتی کتب درسی

همچنین وزیر آموزش و پرورش روز گذشته در جشنواره بهیندخت گفت: سند تحول بنیادین تأکید دارد که کتاب‌های درسی متناسب با جنسیت دختران و پسران متفاوت باشد، همچنین فرهنگ حیا نهادینه شود و خانواده از طریق مدرسه آموزش ببیند.

۸ میلیون دانش‌آموز دختر و ۵۵۰ هزار معلم زن در سراسر کشور داریم، اکنون وضعیت مدارس و دانش‌آموزان ایران نسبت به کشور‌های دیگر و سال‌های گذشته به مراتب بهتر است، اما آنچه انقلاب اسلامی از ما می‌خواهد و آرمان شهداست، بسیار والاتر است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی