تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس اعلام کرد

«دولت» به وعده‌هایش عمل نکرده/ معلم بازنشسته تمایلی به ادامه همکاری ندارد

محمد وحیدی، نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به اینکه معلم بازنشسته در چنین شرایطی تمایلی به ادامه همکاری با آموزش و پرورش را ندارد، گفت: مسئولان ارشد وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه به وعده‌ها در خصوص پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته عمل نکرده‌اند.

کد خبر: ۱۵۸۲۰۰
۱۲:۳۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲

پاداش پایان خدمات؛ «دولت» به وعده‌هایش عمل نکرده

دیدارنیوز: نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه مسئولان ارشد وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه به وعده‌ها در خصوص پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته عمل نکرده‌اند، گفت: این در حالی است که ارزش پولی پاداش بازنشستگان روز به روز در حال کاهش است و در این زمینه وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان برنامه باید پاسخگو باشند.

به نقل از خانه ملت، محمد وحیدی با اشاره به طرح دغدغه معلمان بازنشسته از سال ۱۴۰۰ تاکنون در جلسات مختلف با وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان برنامه و بودجه، عنوان کرد: در زمینه پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته در جلسات مختلف به رئیس سازمان برنامه و وزیر آموزش و پرورش تذکر داده شد و در یکی از جلسات تأکید کردیم که پرداخت پاداش از اولویت‌های سازمان برنامه باشد. حتی رئیس سازمان برنامه نیز قول مساعد داد تا به این وعده‌ها عمل شود.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آمار، از مهرماه ۱۴۰۱ تاکنون هیچگونه پرداختی در زمینه پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته نداشته‌ایم و بخشی از مطالبات فرهنگیان ۱۴۰۰ نیز باقی مانده است. این مطالبات شامل مابه تفاوت ناشی از اجرای رتبه بندی معلمان نیز است.

وی یادآور شد: با این حساب فرهنگیان ۱۴۰۰ به بعد از دولت مطالبه پاداش پایان خدمت دارند که باید به صورت فوری به این مسئله رسیدگی شود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: اگر روال سازمان برنامه و بودجه به این نحو است که پاداش هر سال را در سال آینده پرداخت کرده است، اما امسال در قانون بودجه ۱۴۰۲ برای بازنشستگان همین امسال رقم اعتباری پیش بینی شد که تا کنون پرداخت نشده است.

ارزش ریالی پاداش بازنشستگان با این تأخیر‌ها هر روز پایین‌تر می‌آید

وحیدی تأکید کرد: اگر این مطالبات پرداخت نشود با انباشت بدهی‌ها در سالیان آینده مواجه خواهیم بود و این مسئله به دلیل افت ارزش پولی هر روز به ضرور بازنشستگان عزیز است. ارزش پول ۱۴۰۰ نسبت به ۱۴۰۲ قطعا یکسان نیست و با تورم و کاهش ارزش پول ملی این تأخیر‌ها به ضرر بازنشستگان است.

وی تصریح کرد: در زمینه این کاهش ارزش وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان برنامه و بودجه باید پاسخگو باشند. چرا به تعهداتی که در جلسه رأی اعتماد و جلسه غیرعلنی با نمایندگان مطرح شد وزیر و رئیس سازمان برنامه و بودجه عمل نمی‌کنند.

معلم بازنشسته در چنین شرایطی تمایلی به ادامه همکاری با آموزش و پرورش را ندارد

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: در چنین شرایطی به معلم بازنشسته پیشنهاد ادامه همکاری در دوران پس از بازشنستگی نیز داده می‌‎شود، مشخص است که وقتی نه پاداش پایان خدمت به او پرداخت شده و نه حق التدریس او به موقع داده می‌شود، معلم بازنشسته تمایلی به ادامه همکاری ندارد.

وی افزود: اگر معلم بازنشسته تمام ۲۴ ساعت در نظر گرفته شده را هم در کلاس درس حاضر و به تدریس بپردازد، رقم پرداختی به او به استثنای کسورات کمتر از ۶ میلیون تومان می‌‎شود که آن هم با تأخیر پرداخت می‌شود. در چنین شرایطی معلم بازنشسته ترجیح می‌‎دهد در جایی مشغول به کار شود که پرداخت‌ها به موقع و بهتر است، این موارد تبدیل چالشی برای آموزش و پرورش شده که باید به آن به صورت جدی توجه شود.

در صورت ادامه تعلل از ابزار نظارتی استفاده می‌‎کنیم

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: در صورت ادامه تعلل دولت در زمینه پرداخت نشدن پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی از ابزار‌های نظارتی قانونی برای وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه استفاده خواهیم کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر