تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...
این‌ها اصلا نمی‌فهمند که پیامد این سخنان چیست

واکنش به سخنان یک امام جمعه درباره زنان/ انصاری‌راد: فهمی از قرآن ندارند

حسین انصاری‌راد نماینده سابق مجلس در واکنش به سخنان آل‌هاشم، امام جمعه تبریز که گفته بود «زنان باید وقتی همسرشان به آن‌ها نگاه می‌کنند، خوشحال شوند»، می‌گوید: متاسفانه تریبون‌ها امروز در دست کسانی است که هیچ آگاهی و فهمی از قرآن و متون دینی ندارند.

کد خبر: ۱۵۸۰۲۵
۱۳:۳۳ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲

واکنش به سخنان یک امام جمعه/ انصاری‌راد: برخی‌ها فهمی از قرآن ندارند

دیدارنیوز: حسین انصاری راد نماینده پیشین مجلس در واکنش به سخنان آل‌هاشم که گفته بود «زنان باید وقتی همسرشان به آن‌ها نگاه می‌کنند، خوشحال شوند»، می‌گوید: متاسفانه تریبون‌ها امروز در دست کسانی است که هیچ آگاهی و فهمی از قران و متون دینی ندارند. این سخنان مربوط به خودخواهی و انحصارطلبی انسان است و از خصوصیات زشت بشری است که در سنت بشری عمل کرده است.

روز گذشته امام جمعه تبریز در خطبه‌های نماز جمعه سخنانی مطرح کرد که انتقادات زیادی به همراه داشت. او گفته بود «زنان باید وقتی همسرشان به آن‌ها نگاه می‌کنند، خوشحال شوند. همچنین باید زنی را به همسری انتخاب کرد که در زندگی به حرف همسرش گوش دهد مخصوصا در غیاب او.»

در واکنش به این سخنان، انتقادات زیادی مطرح شد و حتی امام جمعه تبریز نیز متهم به زن‌ستیزی شد.

حسین انصاری‌راد نماینده پیشین مجلس در واکنش به سخنان آل‌هاشم به رویداد۲۴ گفته «قرآن مجید می‌گوید ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید. گرامى‌ترین شما نزد خداوند باتقواترین شماست؛ به این معنا که زن و مرد تفاوتی برای خداوند ندارد و قرآن همواره زن را یک الگوی تمام‌عیار معرفی می‌کند و حتی در جایی زن فرعون را به عنوان نمونه‌ای از انسان الگو معرفی می‌کند.»

مهمترین بخش‌های سخنان انصار‌ی‌راد را در ادامه بخوانید:

* فرقی میان زن و مرد وجود ندارد و زن در همه ابعاد حق تعیین سرنوشت و اختیار و حقوق خود را دارد. در ازدواج هم می‌تواند همه شرایط را برای خود قائل شود و هر شرطی را می‌تواند بگذارد و مهمترین آن حق طلاق است که برای خود محفوظ بداند که هر زمان خواست بتواند جدا شود.

* سنت‌هایی که در جوامع بشری وجود داشته، حقوق زنان را تضیع کرده و متاسفانه در جامعه ما هم وجود دارد. زن می‌تواند در تمامی شئون جامعه حضور داشته باشد. حق رای زنان همانند حق رای مردان می‌تواند سرنوشت را تعیین کند و هیچ کس هم نمی‌تواند مانع این حق باشد.

* بسیاری از این افراد قرآن را نمی‌شناسند، من اسامی آن‌ها را نمی‌گویم، اما همه معروف هم هستند، ولی قرآن را بلد نیستند و متون را نمی‌فهمند. متاسفانه تریبون‌ها امروز در دست کسانی است که هیچ آگاهی و فهمی از قران و متون دینی ندارند. این سخنانی که از تریبون‌ها در خصوص زنان مطرح می‌شود، مربوط به خودخواهی و انحصارطلبی انسان است و از خصوصیات زشت بشری است که در سنت بشری عمل کرده است.

* کسی که قرآن را به خوبی می‌دانست، آقای عبدالعی بازرگان و مهندس بازرگان بودند که متمرکز روی قرآن بودند و احکام را می‌توان از زبان آن‌ها آموخت.

* این‌ها اصلا نمی‌فهمند که پیامد این سخنان چیست، این افراد انسان، زن، قرآن و جامعه بشری و رنسانس را نمی‌شناسند بعد انتظار داشته باشیم که از جامعه زنان عذرخواهی کنند؟ متاسفانه تشکیلات کشور امروز در دست کسانی است که نه فرهنگ جدید و نو را درک می‌کنند، نه از آزادی برداشت درستی دارند و نه متون مقدس را می‌فهمند.

* کسانی که از زبان زنان حرف می‌ز‌نند و بخش زیادی از جامعه را انکار می‌کنند، دیگر عذرخواهی که نمی‌تواند انجام دهد. متولی بر این افراد و مدیریت، ملت ایران هستند و فعلا از این حق حاکمیت محروم هستند.

* این رویه ما را به بن‌بست بیشتری می‌برد و به جایی که الان هستیم کشانده که از نظر فرهنگی، حقوقی، اخلاقی، بین‌المللی در شرایط اسفناکی قرار دارد و به ناچار باید از این مرحله عبور کنیم. راه عبور این است که مردم به شکل‌های مسالمت‌آمیز اقدامات قانونی را انجام دهند و بالاخره حق خودشان یعنی حق حاکمیت بر سرنوشت را بر دست بگیرند.

مطلب مرتبط:

از نگاه قرآن، دین راهی برای بهتر زیستن است، نه تکلیف/ نهاد دین در تمام جهان در حال سست شدن است/ دین‌گریزی و سرگردانی معنوی، خطری جدی است

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها